Διασύρθηκε στο γήπεδο και "φλερτάρει" με Στραματσόνι!

Η Τζένοα γνώρισε ταπεινωτική ήττα από την ουραγό Πεσκάρα και οι οπαδοί της βράζουν κατά του Ιβάν Τζούριτς, με τον Αντρέα Στραματσόνι να είναι φαβορί να τον διαδεχτεί!

Διασύρθηκε στο γήπεδο και "φλερτάρει" με Στραματσόνι!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών ήθελαν τον Αντρέα Στραματσόνι να δέχεται κρούση από την Πεσκάρα αλλά να απορρίπτει την προοπτική συνεργασίας και έτσι τα "δελφίνια" να καταλήγουν στη λύση του Ζντένεκ Ζέμαν για να πάρει τη θέση του Μάσιμο Όντο στον πάγκο.

Πλέον, μετά το εκκωφαντικό 5-0 της Πεσκάρα επί της Τζένοα το μεσημέρι της Κυριακής για την 25η αγωνιστική της Serie A, στο ντεμπούτο του Ζέμαν στον πάγκο της, εκείνος που κινδυνεύει με απόλυση είναι ο Ιβάν Τζούριτς και όπως αποκαλύπουν τα ιταλικά ΜΜΕ ο "Στράμα" επανέρχεται στο προσκήνιο αλλά αυτή τη φορά για τους Γενοβέζους!

Δεν ήταν μόνο τα πέντε γκολ στην πλάτη αλλά το γεγονός πως οι "ροσομπλού" είναι χωρίς νίκη εδώ και δύο μήνες και μετρούν επτά ήττες στις 9 τελευταίες αγωνιστικές αλλά και ότι κατά την επιστροφή στης ομάδας στο αεροδρόμιο της Γένοβας ο Τζούριτς αποδοκιμάστηκε έντονα από οπαδούς.

Το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ αναφέρει πως οι άνθρωποι της Τζένοα εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο αλλαγής στην τεχνική ηγεσία, με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού να εμφανίζεται ως φαβορί για να αναλαβει και τους Μαντορλίνι και Ρέγια να είναι οι έτεροι "μνηστήρες" για τη θέση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK