Διατήρησε το αήττητο

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Προοδευτικής από τη στιγμή που η ομάδα διατήρησε το αήττητο μετά το πέρας της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο βαθμός της ισοπαλίας που απέσπασαν οι «βυσσινί» στην έδρα του Χαϊδαρίου, γεμίζει με αισιοδοξία τους παράγοντες της ομάδας, ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος

Διατήρησε το αήττητο
Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Προοδευτικής από τη στιγμή που η ομάδα διατήρησε το αήττητο μετά το πέρας της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο βαθμός της ισοπαλίας που απέσπασαν οι «βυσσινί» στην έδρα του Χαϊδαρίου, γεμίζει με αισιοδοξία τους παράγοντες της ομάδας, ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Μια αισιοδοξία που φαίνεται και από τις δηλώσεις των ανθρώπων της ομάδας, οι οποίοι «υπερηφανεύονται» για το γεγονός ότι η Προοδευτική είναι η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που δεν έχει γνωρίσει την ήττα. «Διατηρήσαμε το αήττητο! Κρατάμε το γεγονός ότι η ομάδα μας δεν έχει γνωρίσει τη λέξη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, και μάλιστα είναι η μοναδική ομάδα που έχει επιτύχει κάτι τέτοιο» υποστήριζαν με δηλώσεις τους.

Πλέον στόχος της ομάδας είναι να αναρριχηθεί στην βαθμολογία, καθώς μετά τις καλές της εμφανίσεις οι φιλοδοξίες έχουν αρχίσει να αυξάνονται. Στον αγωνιστικό τομέα σήμερα προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα της Κυριακής με το Χαϊδάρι.

Πάντως τα προβλήματα από την συγκεκριμένη αναμέτρηση έκαναν την εμφάνιση τους, καθώς ο Αρχοντούλης θα μείνει 15 μέρες εκτός δράσης λόγω προβλήματος στον αστράγαλο, ενώ ο Σανόκο υπέστη κάκωση στο πόδι, αλλά ακολουθεί θεραπευτική αγωγή προκειμένου να είναι έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK