Διαζύγιο Μπεσλίκα – Λαμίας

Παρελθόν από τον πάγκο της Λαμίας αποτελεί ο Διονύσης Μπεσλίκας. Το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα και ιδίως η ισοπαλία με τον Πανθρακικό την περασμένη Κυριακή φαίνεται πως ξεχύλεισαν το ποτήρι.

Διαζύγιο Μπεσλίκα – Λαμίας

Παρελθόν από τον πάγκο της Λαμίας αποτελεί ο Διονύσης Μπεσλίκας. Το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα και ιδίως η ισοπαλία με τον Πανθρακικό την περασμένη Κυριακή φαίνεται πως ξεχύλεισαν το ποτήρι, με αποτέλεσμα η διοίκηση του συλλόγου να δείξει στον έλληνα τεχνικό την πόρτα της εξόδου από το προπονητικό τιμ. Πάντως η διοικούντες της Λαμίας του έκαναν πρόταση να συνεχίσει να εργάζεται στην ομάδα από άλλο πόστο (αυτό του τεχνικού διευθυντή), μια πρόταση η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από τον Μπεσλίκα.

Εξελίξεις στο θέμα του νέου τεχνικού αναμένονται με την επιστροφή από το εξωτερικό του προέδρου της Λαμίας Νίκου Λιόλιου, ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος προπονητής της ομάδας θα έχει εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες, προκειμένου να μπορέσει να καλύψει το χαμένο έδαφος, καθώς μετά το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών η Λαμία βρίσκεται στην δέκατη θέση της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK