Δίχως άγχος και... Σίλβα Ζούνιορ στο Καραϊσκάκη

Ούτε την Τετάρτη κατάφερε να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων ο Σίλβα Ζούνιορ, κάτι που σημαίνει ότι χάνει και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Πλέον οι ελπίδες για επιστροφή του επικεντρώνονται στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΟΦΗ.

Δίχως άγχος και... Σίλβα Ζούνιορ στο Καραϊσκάκη

Ο Βραζιλιάνος μέσος συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο (τράβηγμα), γεγονός που τον εμποδίζει να τρέχει με άνεση. Στο πρόγραμμα που ακολουθεί έχει ανεβάσει ρυθμούς, όχι όμως τέτοιους ώστε να μπορεί να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και φυσικά αγώνα.

Η απουσία του προβληματίζει ακόμα περισσότερο τον Καραγεωργίου, καθώς πλέον οι λύσεις που έχει για τη μεσαία γραμμή είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Οι Κυριακίδης, Ολίσε και Σαρρής θα είναι αναγκαστικά οι τρεις του κέντρου, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει άλλος, καθώς Μπέτο και Φραγκουλάκης είναι τιμωρημένοι. Ο Ολίσε βέβαια στην προπόνηση της Τετάρτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά αυτό έγινε περισσότερο για λόγους αποφόρτισης.

Το καλό είναι πάντως ότι ο Λεάλ συνεχίζει και προπονείται χωρίς πρόβλημα -πέραν μιας δικαιολογημένης φοβίας στις μονομαχίες- και θα επιστρέψει στη δράση καλύπτοντας -συγκριτικά με την ενδεκάδα που έπαιξε κόντρα στην ΑΕΚ- το κενό που υπάρχει από τον τρίτο τιμωρημένο Βασίλη Κουτσιανικούλη.

Στον αντίποδα των προβλημάτων, η επιστροφή του Χίμπλιγκερ στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Ο Αυστριακός αμυντικός ξεπέρασε το κρυολόγημα που είχε και γυμνάστηκε κανονικά, όπως και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική μας ομάδα των Νέων. Λίγο μετά την έναρξη της προπόνησης έφτασε στο βοηθητικό του Παγκρητίου και ο Απόστολος Παπουτσάκης, ο οποίος όμως απλά παρακολούθησε την προπόνηση, είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Σταύρο Λαμπράκη και αποχώρησε πριν από το τέλος της, χωρίς να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές.

Άπαντες στο στρατόπεδο του Εργοτέλη αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα με τον Ολυμπιακό, χωρίς άγχος όμως θα προσπαθήσουν, παρά τα πολλά προβλήματα, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στον αγώνα θα κάνει το ντεμπούτο του και ο Φίλιππος Δάρλας, ο οποίος μολονότι έχει λίγες προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, κρίνεται απαραίτητος βάσει των λιγοστών επιλογών που έχει ο Καραγεωργίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK