Δίχως κόσμο στα εκτός

Δίχως κόσμο στα εκτός

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κριτής
Όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να έχει οργανωμένη παρουσία στις εξέδρες σε ό,τι αφορά στα εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος. Την Παρασκευή κοινοποιήθηκε καυστική ανακοίνωση με το ακόλουθο περιεχόμενο... " Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός οδηγήθηκε στην πολύ δυσάρεστη απόφαση να μην παίρνει εισιτήρια για τους εκτός έδρας αγώνες της.
Αυτή την στιγμή κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε την ασφαλή μετακίνηση των φιλάθλων ούτε τον αποτελεσματικό έλεγχο και περιφρούρηση κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Οι αρχές περιορίζονται στην καταστολή γιατί αδυνατούν να επιβάλλουν την πρόληψη και ο ισχύων αθλητικός νόμος προβλέπει εξοντωτικές ποινές για ασήμαντες αφορμές που εφαρμόζονται μόνο εις βάρος των ΠΑΕ. Συνεπώς, λόγοι αυτοπροστασίας επιβάλλουν την απουσία μας από τους εκτός έδρας αγώνες, τουλάχιστον, επί του παρόντος.
Ζητάμε την κατανόηση και τη συνεργασία σας και σε αυτόν τον τομέα. Κατανόηση και συνεργασία που έχετε επιδείξει στους εντός έδρας αγώνες και γι' αυτό σας ευχαριστούμε
".

Ένταση στη Παιανία

Δεν τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο η προπόνηση της Παρασκευής. Ενώ κάποιοι από τους βασικούς είχαν ήδη αποσυρθεί στα αποδυτήρια, με την ολοκλήρωση του οικογενειακού διπλού, ορισμένοι, μόλις άκουσαν το τελευταίο σφύριγμα του Ράικο Γιάνγιανιν, του ζήτησαν να παίξουν μερικά λεπτά ακόμη. Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι ήταν έξω από το γήπεδο, αντιλήφθηκε το περιστατικό, τους μάζεψε όλους και τους ξεκαθάρισε πως εκείνος αποφασίζει για τη διάρκεια και το είδος της προπόνησης. " Δεν θα ανεχτώ οτιδήποτε και όποιος δεν το έχει καταλάβει αυτό, θα το καταλάβει στη πορεία" , είπε χαρακτηριστικά. Παρά τον εκνευρισμό του, ο Ιταλός έμεινε εκεί και δεν δόθηκε μεγαλύτερη έκταση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Γκούμας ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις και για προληπτικούς λόγους δεν προπονήθηκε τη Παρασκευή, ακολουθώντας θεραπευτική αγωγή. Δεν εκφράζονται φόβοι για κάτι το σοβαρό και πιθανότατα ο Θεσσαλός αμυντικός θα προλάβει να είναι έτοιμος για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς (Λεβαδειακός, 21:00). Δεδομένου ότι τιμωρημένοι είναι οι Νασίφ Μόρις, Ηλίας Κώτσιος και Άντονι Σέριτς, ο Ιγκόρ Μπίσκαν αναμένεται να πάρει θέση στα μετόπισθεν, μαζί με τους Γκούμα, Λεοντίου και Νίλσον.
Στη μεσαία γραμμή, ο Φλάβιο Κονσεϊσάο θα έχει μπροστά του τον Έκι Γκονζάλες και δεξιά τον Κώστα Χαραλαμπίδη. Αν στα αριστερά προτιμηθεί ο Νόρντιν Βόουτερ, τότε ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε θα παίξει στο πλάι του Σάντορ Τόργκελε στην επίθεση.

Κατά τα άλλα, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι όλο και καλύτερα και από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα μπει κατά πάσα πιθανότητα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Αντίστροφα μετράει και ο Πίτζο Άντριτς, ο οποίος έτρεξε χαλαρά.


Αλλάζοντας θέμα, τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού έδωσαν το παρόν στην έκθεση αθλητικών ειδώνSport Show η οποία λαμβάνει χώρα στον πρώην Ανατολικό Αερολιμένα Ελληνικού. Ο λόγος για τους Μίκαελ Νίλσον, Σάντορ Τόργκελε, Φάνη Γκέκα και Φλάβιο Κονσεϊσάο.
Το μεσημέρι του Σαββάτουεπισκέφτηκε τον χώρο ο Κριστόφ Βαζέχα, ο οποίος υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Αφού υπέγραψε αυτόγραφα, όπως και οι συμπαίκτες του άλλωστε, ο Βραζιλιάνος μέσος δήλωσε: " Περιμένουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο. Σημασία έχει να είμαστε όλοι ενωμένοι και με αφετηρία την Κυριακή θα κάνουμε τα πάντα για να αποδείξουμε την αξία μας ".
Ο Σουηδός ακραίος, από τη πλευρά του, τόνισε: " Είναι προφανές ότι δεν έχουμε ξεκινήσει καλά όπως επίσης είναι σίγουρο πως μπορούμε να αναστρέψουμε τη κατάσταση. Είμαι αισιόδοξος για το παιχνίδι της Κυριακής ".
Όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ανησυχία, είπε: " Δεν έχουμε αρχίσει να ανησυχούμε. Αυτή την ερώτηση θα την απαντήσουμε καλύτερα μετά την Κυριακή. Ας είναι ο κόσμος μας σίγουρος πως πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η αντεπίθεση ".

Βέβαια, η ΠΑΕ έχει τον δικό της χώρο στον οποίο προσκαλεί τον κόσμο... " H ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ συμμετέχει στην πρώτη έκθεση Αθλητισμού, διατροφής και υγείας που θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου στον πρώην Ανατολικό Αερολιμένα Ελληνικού, περίπτερο 37-41, κτίριο 1.
Οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερώνονται για όλες τις δραστηριότητες της ΠΑΕ.
Το Σάββατο 13:00 – 15: 00 και την Κυριακή 12:00 – 14:00 ο ΠΑΝΑΘΑΣ θα υποδεχθεί όλους τους μικρούς μας φίλους με πολλά δώρα και εκπλήξεις

".

*** Μία μακέτα που υπήρχε στο περίπτερο του Παναθηναϊκού και δίπλα της αναγραφόταν η φράση " το νέο μας γήπεδο " ήταν η αιτία για παρερμηνείες. Το σχέδιο ήταν παραπλήσιο του νυν γηπέδου της Άρσεναλ, του "Χάιμπουρι". Στα κόρνερ δεν υπήρχε εξέδρα και ο χώρος καλυπτόταν από μεγάλους ηλεκτρονικούς πυλώνες. Από τον Παναθηναϊκό, όταν ρωτήθηκαν, ξεκαθάρισαν πως το σχέδιο είναι εικονικό και δεν σημαίνει πως οι λεπτομέρειες ανταποκρίνονται σε αυτό που σκέφτονται οι άνθρωποι της ομάδας.

*** Το παρόν στο... πράσινο περίπτερο έδωσαν ο υπεύθυνος μάρκετινγκ και διεθνών σχέσεων, Βασίλης Παρθενόπουλος, ο υπεύθυνος αγώνων, Γιάννης Ζαβραδινός και η κ. Λουμίδη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK