ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διέφυγε τον κίνδυνο ο οπαδός του Άγιαξ

Εκτός κινδύνου βρίσκεται πλέον ο άτυχος οπαδός του Άγιαξ που έπεσε από τις κερκίδες στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (10/12) η ολλανδική ομάδα.

Διέφυγε τον κίνδυνο ο οπαδός του Άγιαξ

Τη μάχη με τη ζωή κερδίζει μέρα με τη μέρα ο άτυχος οπαδός του Άγιαξ, που έπεσε από ύψος 10 μέτρων στην “Άμστερνταμ Αρίνα” στην αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο 46χρονος άνδρας είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που καθιστούσαν κρίσιμη την κατάστασή του. Όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (10/12) ο Άγιαξ κατόπιν συνεννόησης με την οικογένεια του, ο άτυχος οπαδός έχει πλέον διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, καθώς χρειάζεται συνεχή ιατρική παρακολούθηση.

Θυμηθείτε τον τραυματισμό του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ