ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διεύψεσε τα περί Τσέλσι ο Τεν Κάτε

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων ότι επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Τσέλσι προχώρησε ο Χενκ Τεν Κάτε. Ο τεχνικός του Άγιαξ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία δεν επιβεβαίωσε τα σενάρια περί τοποθέτησης του δίπλα στον Αβραμ Γκραντ.

Διεύψεσε τα περί Τσέλσι ο Τεν Κάτε
Σε διάψευση των δημοσιευμάτων ότι
επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Τσέλσι προχώρησε ο Χενκ Τεν Κάτε. Ο τεχνικός του Άγιαξ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία δεν επιβεβαίωσε τα σενάρια περί τοποθέτησης του δίπλα
στον Αβραμ Γκραντ.

“Ξέρω ότι η Τσέλσι ενδιαφέρεται για εμένα. Όμως δεν είναι κάθε ιστορία που κυκλοφορεί αληθινή. Η θέση μου είναι προπονητής στον Άγιαξ και αυτό δεν τίθεται προς συζήτηση, απ’ όσο γνωρίζω. Την περασμένη περίοδο ήρθα στον Άγιαξ γιατί ήταν ένα όνειρο για εμένα να βγω πρωταθλητής μαζί του. Δεν θέλω να κάτι περισσότερο για τη φήμη περί εμού και της Τσέλσι”, ανέφερε ο τεχνικός του “Αίαντα”.

Oι δηλώσεις του εκπροσώπου του Τεν Κάτε, Σίτζι Λανς, βγήκαν στην επιφάνεια μία μόλις ημέρα μετά τον αποκλεισμό του Άγιαξ από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία του στέρησε τη δυνατότητα να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του κυπέλλου UEFA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ