Διεθνής απήχηση

Διεθνής απήχηση
Το Πρακτορείο Ειδήσεων, " Associated Press", αναπαρήγαγε την είδηση της αρχικής συμφωνίας του consortium του Ντέμη Νικολαϊδη, με τον ακόλουθο τρόπο:

Έλληνας επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντέμης Νικολαϊδης, δήλωσε πως είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με βρετανική επιχείρηση, προκειμένου να αγοράσει την μαστιζώμενη από οικονομικά προβλήματα, πρώην ομάδα του, ΑΕΚ. Σύμφωνα με μία ανακοίνωση η οποία δημοσιεύθηκε στην προσωπική ιστοσελίδα του ποδοσφαιριστή, οι διαπραγματεύσεις με τους κυρίους μετόχους, κ. Στάθη και ENIC Plc συνεχίζονται... " Η συμφωνία αφορά την κατάθεση 5.000.000 ευρώ από την πλευρά των επενδυτών, με την οριστικοποίηση της συμφωνίας να αναμένεται σε τέσσερις εβδομάδες ".

O Νικολαϊδης, ηγείται του γκρουπ των υποψήφιων αγοραστών, το οποίο περιλαμβάνει δύο πρώην προέδρους της ΑΕΚ. Οι άνθρωποι του συλλόγου, απέφυγαν να σχολιάσουν το οτιδήποτε. Το χρέος της ΠΑΕ δεν έχει ακόμη αποσαφινιστεί, ωστόσο γίνεται λόγος για 30.000.000 ευρώ, τα οποία προκύπτουν από οφειλές προς την εφορία, ποσά μεταγραφών αλλά και απλήρωτους μισθούς.

Ο Νικολαϊδης, έπεξε για οκτώ (σ.σ. επτά) χρόνια με την ΑΕΚ, πριν πάρει μεταγραφεί στην ισπανική Ατλέτικο το περασμένο Καλοκαίρι. Πριν το πρωτάθλημα, η ελληνική ομάδα φάνταζε ως διεκδικήτρια του τίτλου, ωστόσο προς το παρόν βρίσκεται 15 βαθμούς πίσω από τον πρωταθλητή και πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Αν η συμφωνία εν τέλει επικυρωθεί, τότε ο Νικολαϊδης θα μπορεί να καθορίζει την πλειοψηφία των μελών του διοικητικού συμβουλίου για τα επόμενα πέντε χρόνια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK