Δικαίωμα έφεσης για Λιβάγια - Λόπες, αλλά...

Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν η ΑΕΚ, μέσα από το νομικό τμήμα της, θα κυνηγήσει την ανατροπή των εξοντωτικών ποινών που επιβλήθηκαν σε Λιβάγια και Λόπες για τις κόκκινες στο δεύτερο ματς με τη Βίντι.

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα τέσσερα από τα έξι ματς των ομίλων του Champions Leaugue θα χάσουν τόσο ο Μάρκο Λιβάγια όσο και ο Έντερ Λόπες.

Η απερισκεψία των δύο ποδοσφαιριστών στο δεύτερο ματς με τη Βίντι που προκάλεσε την αποβολή τους (του Κροάτη μετά τη λήξη) τιμωρήθηκε πολύ αυστηρά από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA κι ως εκ τούτου δεν θα είναι διαθέσιμοι για τις αναμετρήσεις με Άγιαξ (εκτός), Μπενφίκα (εντός) και τις διαδοχικές με Μπάγερν σε Αθήνα και Μόναχο.

Η μόνη περίπτωση να δώσουν το "παρών" είναι να μειωθεί η τιμωρία τους, σε περίπτωση έφεσης. Στην ΑΕΚ βέβαια δεν έχουν καταλήξει, αν θα "τρέξουν" μια τέτοια διαδικασία, αφού σε αυτές τις περιπτώσεις ελλοχεύει ο κίνδυνος αύξησης της πρωτόδικης ποινής. Αυτό που περιμένουν στην πρωταθλήτρια Ένωση για να ορίσουν τις κινήσεις του είναι το σκεπτικό.

Προφανώς και η απουσία του Λιβάγια είναι αυτή που "πληγώνει" περισσότερο την ΑΕΚ, δεδομένου ότι πρόκειται για τον ηγέτη της, τον ποδοσφαιριστή - κολόνα στην επιθετική γραμμή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK