Δικάζονται δια των δικηγόρων τους οι Μαρινάκης - Θεοδωρίδης

Δια των νομικών εκπροσώπων τους δικάζονται στο Β' Τριμελές Εφετείο Αθηνών ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Σάββας Θεοδωρίδης, για την είσοδό τους στα αποδυτήρια των διαιτητών κατά τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας 2013 με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Δικάζονται δια των δικηγόρων τους οι Μαρινάκης - Θεοδωρίδης
INTIME SPORTS

Οι δύο παράγοντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες βάσει του αρ. 132 του αθλητικού νόμου, ότι με αθέμιτες ενέργειες επιχείρησαν να επηρεάσουνπώς επιχείρησαν να επηρεάσουν την έκβαση του αγώνα με αθέμιτες ενέργειες.

Η εκδίκαση ήταν προγραμματισμένη στις τις 14 Ιανουαρίου (αναβλήθηκε λόγω παρέλευσης του ωραρίου), μετά από την έφεση που άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Ζημιανίτης κατά της πρωτόδοικης απόφασης που αθώωνε λόγω αμφιβολιών τους δύο κατηγορουμένους κι ενώ ο εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την αθώωσή τους.

Οι δικηγόροι των κ.κ. Μαρινάκη και Θεοδωρίδη κατέθεσαν ένσταση κατά της έφεσης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών, η οποία δεν έγινε δεκτή και η εκδίκαση της Παρασκευή συνεχίστηκε κανονικά.

Για το περιστατικό κατέθεσαν ως μάρτυρες δύο αστυνομικοί που ήταν παρόντες, ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ, Γιώργος Βούλγαρης, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Θανάσης Γιάχος, ο 4ος διαιτητής Σταύρος Τριτσώνης, ο βοηθός Νίκος Καρατζίκας και ο υπεύθυνος ασφαλείας του τελικού, Θανάσης Μπουτζιόλης.

Η απόφαση του Εφετείου αναμένεται σύντομα.

Διαβάστε ακόμη

Έφεση εισαγγελέα κατά της αθωωτικής απόφασης για Μαρινάκη

Αναβλήθηκε η δίκη Μαρινάκη για τον τελικό Κυπέλλου με Αστέρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK