Διλήμματα για Μαλεζάνι

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής (21:00) απέναντι στην ΑΕΚ συνεχίστηκε την Παρασκευή με την απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Διλήμματα για Μαλεζάνι

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κριτής
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής (21:00) απέναντι στην ΑΕΚ συνεχίστηκε την Παρασκευή με την απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι είδε τον Βαγγέλη Μάντζιο να εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αστράγαλο, κάτι που καθιστά τον φορμαρισμένο φορ εξαιρετικά αμφίβολο. Αντίθετα, ο Φλάβιο Κονσεϊσάο προπονήθηκε δίχως πρόβλημα και βάζει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα, δίχως όμως να αποκλείεται το ενδεχόμενο προφύλαξής του από περαιτέρω "φθορά".

Σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος μέσος δώσει το παρόν απέναντι στην Ένωση, θα συμπληρώσει τριάδα (ενδεχομένως "γεμάτων") αγώνων σε διάστημα οκτώ ημερών. Το θετικό είναι πως δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα κόπωσης αλλά δεν αποκλείεται ο Ιταλός τεχνικός να προτιμήσει για τη θέση του τον φρέσκο και... ανεβασμένο Ιγκόρ Μπίσκαν, περνώντας τον Γιάννη Γκούμα στο βασικό σχήμα ως παρτενέρ του Νασίφ Μόρις.

Χαραλαμπίδης: " Θέληση και πίστη για τίτλο"

Δηλώσεις οι οποίες κοινοποιούνται στην προσωπική ιστοσελίδα του παραχώρησε ο Κώστας Χαραλαμπίδης... " Με την δυναμική που ανέπτυξε η ομάδα την τελευταία εβδομάδα και με το πάθος που μετάφερε ο κόσμος στους ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής.

Μετά από την καλή εμφάνιση απέναντι στην ομάδα της Καταλονίας, οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να επιδείξουν αγωνιστική σταθερότητα και να κερδίσουν το ματς στο ΟΑΚΑ, που θα τους δώσει ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση και δύναμη για την συνέχεια. Η αυτοσυγκέντρωση στην επίτευξη της νίκης σε κάθε αγώνα ξεχωριστά είναι αυτό που πρέπει να απασχολεί τον κάθε ένα από εμάς και στο τέλος θα μετρήσει ποιος είχε περισσότερη θέληση για τον τίτλο.

Είναι πολύ μεγάλος ο δρόμος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος γεμάτος από δυσκολίες και εμπόδια. Η δύναμη της θέλησης και της πίστης στις δυνάμεις του κάθε ποδοσφαιριστή, είναι αυτή που θα κρατήσει ψηλά την ομάδα και θα της δώσει την απαιτούμενη βοήθεια όταν αυτή τον χρειάζεται ".

Όσον αφορά στην καθ' όλα πιθανή απουσία του άλλοτε στράικερ του Πανιωνίου, τα διλήμματα που προκύπτουν άπτονται και εκτός του αγωνιστικού σκέλους. Αν ο Μαλεζάνι διαπιστώσει πως δίδυμο χωρίς "καθαρό" επιθετικό περιοχής (Γκέκας – Παπαδόπουλος απαρτίζουν ένα τέτοιο) είναι σε θέση να αποδώσει, τότε ο Σάντορ Τόργκελε θα παραμείνει στον πάγκο, στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Αν κριθεί αναγκαία η παρουσία ενός "πίβοτ", ο θηριώδης φορ ίσως βρει θέση στην ενδεκάδα. Κάπου εκεί θα έχει γίνει μία υποχώρηση από την πλευρά του Ιταλού, δεδομένου ότι σκοπεύει να συνετίσει τον Τόργκελε και να περάσει τα απαραίτητα σε τέτοιες περιπτώσεις μηνύματα, με το να τον αφήσει εκτός αποστολής.
Το σίγουρο είναι πως στη προπόνηση του Σαββάτου αναμένεται να φανεί μέρος των σχεδίων του Μαλεζάνι και το πώς θα προσεγγίσει το ντέρμπι της Κυριακής.

Εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν από την Τρίτη, 25 Οκτωβρίου, τα εισιτήρια για τον αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 8ης Αγωνιστικής του Ελληνικού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στις 30/10/2005 στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από € 20 έως € 45 και η διάθεσή τους θα γίνεται τις καθημερινές 12:00 – 19:00, ενώ το Σάββατο 29/10 θα γίνει 10:00 – 16:00 από τα εκδοτήρια:

• Λ. Αλεξάνδρας (Θύρα 4)
• Είσοδος Ειρήνης (σταθμός ΗΣΑΠ)
• Είσοδος Λ. Κύμης

Την Παρασκευή 28/10 τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά λόγω της εθνικής εορτής.
Επίσης διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στην τιμή των €10 στα εκδοτήρια της Λ. Αλεξάνδρας (θύρα 4) και της Ειρήνης (σταθμός ΗΣΑΠ).
Η Ticket Club θα διαθέτει στα μέλη της εισιτήρια, οι τιμές των οποίων θα κυμαίνονται από € 20 έως € 45, μέσω τηλεφωνικής πώλησης (801 111 1908 από σταθερό τηλέφωνο ή 210 809 4111 από κινητό) καθώς επίσης και από το εκδοτήριο της Λ. Αλεξάνδρας (Θύρα 4).

Για την είσοδο των κατόχων απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων, θα ακολουθηθεί η διαδικασία της ταυτοποίησης με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας (διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης).


** "Ανέβηκε" η ανανεωμένη επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού (pao.gr). Σε αυτή, μπορεί κάποιος να βρει οτιδήποτε έχει δημοσιευτεί από τον Αύγουστο του 2002 και έπειτα. Σε σχέση με την προηγούμενη "έκδοση", το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και ο Παναθηναϊκός αποκτάει ηλεκτρονική πηγή ενημέρωσης αντάξιατου μεγέθους του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK