Δηλώσεις αφύπνισης απο Μάικλ Όουεν

Δηλώσεις αφύπνισης απο Μάικλ Όουεν
Έκκληση στους συμπαίκτες του να αφυπνιστούν και να του προσφέρουν ευκαιρίες για να πετύχει γκολ, έκανε με δηλώσεις του σε αγγλικά ΜΜΕ ο Μάικλ Όουεν. Ο νεοαποκτηθείς στράικερ της Νιούκαστλ δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα στη νέα απογοητευτική εμφάνιση των «ανθρακωρύχων» (εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Φούλαμ), η οποία τους έφερε με μόλις ένα βαθμό σε τέσσερις αγώνες.

«Οι επιθετικοί πάντα εξαρτώνται από την απόδοση των υπολοίπων, καθώς δεν μπορούν να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Εφόσον, η ομάδα δεν παίζει καλά, οι στράικερ υποφέρουν. Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στο ποδόσφαιρο είναι η εμπιστοσύνη και εμείς με μόλις ένα πόντο σε τέσσερα παιχνίδια, δεν μπορούμε να την έχουμε από τους φίλους μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μάικλ Όουεν.

Ο 26χρονος διεθνής επιθετικός δεν μπόρεσε να συνδυάσει το ντεμπούτο του στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» με κάποιο γκολ, κάτι που δείχνει να απογοήτευσε και τον ίδιο. «Ήθελα να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό το Σάββατο, αλλά δεν το κατάφερα για πολλούς λόγους. Είμαι σίγουρος πως δεν θα αργήσω να μπω στο κλίμα της ομάδας, του στυλ ποδοσφαίρου και όλα τα υπόλοιπα. Δεν ήταν η καλύτερη εβδομάδα για μένα, καθώς χάσαμε με την εθνική και φέραμε ισοπαλία με την Νιούκαστλ. Όμως, θα βελτιωθεί η κατάσταση. Η πίεση που δέχομαι δεν με αγγίζει, καθώς την έχω συνηθίσει σε όλη μου τη ζωή. Προτιμώ να παίζω ποδόσφαιρο εκεί που όλοι περιμένουν από εμένα τα περισσότερα, καθώς πιστεύω στον εαυτό μου και θέλω να ελπίζω πως όλη η ομάδα θέλει να σκοράρω», υπογράμμισε ο ξανθομάλλης επιθετικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK