Δηλώσεις Χιώτη - Τζιωρτζιόπουλου στο contra.gr

Δηλώσεις Χιώτη - Τζιωρτζιόπουλου στο contra.gr

Οι Διονύσης Χιώτης και Στάυρος Τζιωρτζιόπουλος έδωσαν το παρόν στην έκθεση Sport Show ( στο περίπτερο της ΑΕΚ) η οποία λαμβάνει χώρα στον πρώην Αερολιμένα στο Ελληνικό και έχει ως αντικείμενο τον αθλητισμό και την υγιεινή διατροφή. Οι δύο ποδοσφαιριστές, μίλησαν στο contra.gr για τον Τραϊανό Δέλλα, τη πορεία της ΑΕΚ, τις προσδοκίες τους αλλά και το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθούν...

Σχετικά με τον " Κολοσσό", αμφότεροι, είχαν τα καλύτερα λόγια να πουν. Ο 27χρονος ακραίος τόνισε: " Ο Δέλλας είναι ένας παίκτης που έχει δείξει τι μπορεί να κάνει και θα αποτελέσει πολύ σημαντική προσθήκη για εμάς ". Από την πλευρά του, ο 28χρονος πορτιέρο είπε... " Τα λόγια περιττεύουν. Η ποιότητα του είναι δεδομένη και αποτελεί σπουδαία μεταγραφή για την ΑΕΚ ".

Επιπρόσθετα ...

Σταύρος Τζιωρτζόπουλος : " Η αποθεραπεία μου πηγαίνει βάσει προγράμματος και δεν έχει προκύψει κάποιο απρόοπτο. Στα μέσα Οκτωβρίου αναμένεται να είμαι έτοιμος, αφού θα έχω κάνει και αρκετές προπονήσεις με την ομάδα ".
Σχετικά με τη Ζένιτ... " Δε μας απασχολεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Όποιο κι αν ήταν αυτό, εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει στον επαναληπτικό ώστε να πάρουμε τη πρόκριση. Θα έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο και ελπίζω να πάνε όλα καλά ".

Όσο για την εν γένει εικόνα της Ένωσης... " Βαδίζουμε με σωστά βήματα. Σίγουρα, μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα αλλά ακόμη είναι νωρίς και προς το παρόν είμαστε ικανοποιημένοι ".

Διονύσης Χιώτης : " Αν όλα πάνε καλά και δεν παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο, σε δέκα ημέρες ελπίζω να είμαι έτοιμος. Η λευκή ισοπαλία απέναντι στη Ζένιτ είναι ένα πονηρό αποτέλεσμα αλλά στη ρεβάνς έχουμε τον πρώτο λόγο, από τη στιγμή που θα είναι μαζί μας και ο κόσμος ".
" Είμαστε καλύτεροι από πέρυσι αλλά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και αυτό θα φανεί με το πέρασμα του χρόνου".

Παραίτηση Χατζηευασταθίου

Παρελθόν από την ΠΑΕ ΑΕΚ αποτελεί ο υπεύθυνος συνδέσμων Στάθης Χατζηευσταθίου. Η επίσημη αιτιολογία έχει να κάνει με το ότι κουράστηκε με τις τελευταίες εξελίξεις, ωστόσο το σίγουρο είναι πως πρόκειται για κάτι περισσότερο, αφού φέρεται δυσαρεστημένος με τις αντιδράσεις της Original, από την οποία έχει περάσει ως μέλος της στο παρελθόν.

Κόντρα στο παρελθόν

Ενα πρόσωπο που περιμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την κυριακάτικη αναμέτρηση της ΑΕΚ με το Αιγάλεω είναι ο Γιώργος Αλεξόπουλος, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώηντου ομάδα. Ο αμυντικός της Ενωσης πέρασε 3,5 χρόνια στην ομάδα του Αιγάλεω και σίγουρα τα συναισθήματά του είναι περίεργα, κάτι άλλωστε που δεν κρύβει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK