Δηλώσεις Λυράκη για Μπασινά

Δηλώσεις Λυράκη για Μπασινά
Ο σύμβουλος του Άγγελου Μπασινά, Νίκος Λυράκης, μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για το μέλλον του ποδοσφαιριστή:

" Ο Άγγελος πρέπει να βρει μια ομάδα για να ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες του. Ο Άγγελος είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει σε κάθε ομάδα".

Ο Ολυμπιακός ανταποκρίνεται στα δεδομένα του;

" Κάθε ομάδα που έχει στόχους στην Ευρώπη, κάνει πρωταθλητισμό στην χώρα της και μπορεί να ανταποκριθεί στα οικονομικά του δεδομένα, είναι ικανή να αποκτήσει τον Μπασινά. Σε ένα τόσο στυγνό επαγγελματισμό, τίποτα δεν αποκλείεται. Σε οποιαδήποτε τέτοια ομάδα μπορεί να μεταγραφεί".

Για επαφή με Ολυμπιακό

" Δεν υπάρχει καμία επαφή με Ολυμπιακό. Δεν νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει την δυνατότητα και τους αυτοματισμούς, να λειτουργήσει τόσο γρήγορα. Άλλωστε έγιναν όλα τόσο γρήγορα και ακόμη δεν έχει επικυρωθεί και επίσημα το τέλος της συνεργασίας του, με τον Παναθηναϊκό".

Για επαφή με ΑΕΚ

" Από μια συζήτηση, μέχρι να υπάρξει και επίσημη πρόταση, υπάρχει μεγάλη διαφορά. Κάθισαν στο τραπέζι δύο άνθρωποι και εκφράστηκε η επιθυμία για συζήτηση, εφόσον υπάρχουν οι συνθήκες για μεταγραφή. Με Ολυμπιακό, δεν έγινε ούτε συζήτηση. Είναι γνωστό ότι ο Ντέμης με τον Άγγελο είναι φίλοι, αφού έχουν περάσει τόσα μαζί. Υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Μέχρι να γίνει πρόταση και να υπάρξει συμφωνία, θα χρειαστεί να περάσει λίγος καιρός".

Για ομάδες του εξωτερικού

" Η ΦΙΦΑ δίνει την δυνατότητα, όταν υπάρχει ειδικοί λόγοι και πρόκειται για μεγάλους παίκτες, μεγάλης αξίας, και το συμβόλαιο τους διακοπεί βίαια να μεταγραφούν και να αγωνιστούν οποιαδήποτε στιγμή. Όταν υπάρχουν, διαφορές ανάμεσα δυο κράτη, παράδειγμα λέω την ρωσική με την ελληνική, την αγγλική με την ελληνική, παρεμβαίνει η ΦΙΦΑ και εγκρίνει ή όχι την μεταγραφή. Ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Πολλές ομάδες έχουν ασχοληθεί μαζί του. Μέχρι να υλοποιηθεί θέλει χρόνο. Αν δεν υπάρξει τίποτε ως τον Ιανουάριο, που ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα, θα εξετάσει τυχόν προτάσεις".

" Δεν θέλω να μιλήσω εγώ για τον Μπασινά. Ο ίδιος μέσω της ιστοσελίδας του, είπε θέλει να μιλήσει. Ο ίδιος θα επιλέξει πότε θα μιλήσει. Όλες οι ιστορίες που αφορούν τον Μπασινά είναι αρκετά ενδιαφέρον. Θα είναι εξίσου ενδιαφέρον αυτά που θα πει ο ίδιος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK