Δήλωση με "καρφιά" από Μητρόπουλο

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ κ. Β. Μητρόπουλος αναφερόμενος στην συνάντηση των ΠΑΕ που επιθυμούν τη δημιουργία της Σούπερ Λίγκας με την ΕΠΟ, έκανε την παρακάτω δήλωση.

Δήλωση με "καρφιά" από Μητρόπουλο
Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ κ. Β. Μητρόπουλος αναφερόμενος στην συνάντηση των ΠΑΕ που επιθυμούν τη δημιουργία της Σούπερ Λίγκας με την ΕΠΟ, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Κάθε συνάντηση αθλητικών φορέων που εμπεριέχει προτάσεις για τη βελτίωση του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου είναι θεμιτή και επιβεβλημένη. Η διαφωνία που εκδηλώθηκε στη Συνέλευση της Α΄ Εθνικής της 21-11-2005, είχε ως αιτία το γεγονός, ότι ζητήθηκε η έγκριση για τη δημιουργία της Σούπερ Λίγκας, χωρίς να διατυπωθεί καμία πρόταση.

Δεν γνωρίζω, αν κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις ενώπιον του Προέδρου της ΕΠΟ. Δεν γνωρίζω, επίσης, αν θα κατατεθούν προτάσεις ενώπιον της Πολιτείας.

Σε κάθε περίπτωση, είμαι βέβαιος, ότι η Πολιτεία θα μελετήσει τις όποιες προτάσεις κατατεθούν και θα νομοθετήσει ανάλογα, εξυπηρετώντας την επιβίωση όλων των κατηγοριών και με γνώμονα τη μείωση της «ψαλίδας» μεταξύ μεγάλων και μικρών. Είμαι, επίσης βέβαιος, ότι η Πολιτεία νομοθετώντας, θα αντιμετωπίσει, μεταξύ των άλλων και τις περιπτώσεις εκείνες των θυγατρικών εταιρειών - των λεγομένων δορυφόρων - που ορισμένοι «πλούσιοι» του επαγγελματικού ποδοσφαίρου από τον καιρό της ίδρυσής του, τις χρησιμοποιούσαν κατά το δοκούν νοθεύοντας απροκάλυπτα το πρωτάθλημα και τολμούν σήμερα χωρίς ντροπή να εμφανίζονται ως εξυγιαντές».

News 24/7

24MEDIA NETWORK