ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημητρέλος στο Contra.gr: “Ψάχνουμε επειγόντως 2,5 εκατ.”

Τη στιγμή που οι όλοι ανεξαιρέτως (Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Καφές, Γεωργέας, Κωστένογλου, κ.α), στους οποίους οφείλει χρήματα η ΠΑΕ ΑΕΚ δέχθηκαν τους διακανονισμούς για να διευκολύνουν την κατάσταση, ο Ανέστης Αργυρίου εμμένει στην αρχική θέση του, αρνείται τον οικονομικό συμβιβασμό και βάζει εμπόδια στην προσπάθεια να βρεθεί λύση πριν κατατεθεί ο φάκελος στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Δημητρέλος στο Contra.gr: “Ψάχνουμε επειγόντως 2,5 εκατ.”

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Contra.gr ο πρόεδρος της Ένωσης, Ανδρέας Δημητρέλος ” έχουμε διαθέσιμο στα ταμεία ένα εκατ. ευρώ και… κάτι από τις πωλήσεις των Κλωναρίδη, Μάκου και εισιτηρίων διαρκείας, αφού δώσαμε και 300.000 σε υπαλλήλους. Έχουμε όμως άμεση ανάγκη από άλλα 2,5 εκατ. μέχρι το τέλος του μήνα το πολύ – πολύ μέχρι τις αρχές Αυγούστου για τη δόση του 44, τη ρύθμιση της εφορίας και τις προκαταβολές“.

Για τις τελευταίες έχουν συμφωνηθεί να δοθούν το προσεχές διάστημα και από το Σεπτέμβρη να αρχίσει η καταβολή των δέκα δόσεων για τον καθένα ξεχωριστά. Στην περίπτωση του Νίκου Γεωργέα λύθηκε η παρεξήγηση με τον δικηγόρο του, ενώ για χάρη του Νίκου Κωστένογλου, για τον οποίο δεσμεύτηκε ένα μέρος του τηλεοπτικού συμβολαίου, θα εκδοθεί ευχαριστήρια ανακοίνωση την Πέμπτη.

Από τα παραπάνω, εύκολα γίνεται αντιληπτό πως η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ βρίσκεται σε οριακό σημείο και δίδεται μεγάλη μάχη μήπως και συγκεντρωθεί το αναγκαίο ποσό έτσι ώστε στις 7 Αυγούστου (καταληκτική ημερομηνία) όταν κατατεθεί ο φάκελος στην ΕΕΑ να έχουν εξασφαλιστεί η ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα και να έχει καλυφθεί η εγγυητική.

Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν υπάρχει περιθώριο για διατήρηση στο ρόστερ πρωτοκλασάτων στελεχών. Όποια πρόταση κι αν έρθει είτε για τον Αραμπατζή και τον Καράμπελα είτε για τον Λαγό, ο οποίος ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό, θα αξιολογηθεί και λογικά θα γίνει αποδεκτή.

“Ούτε απ’ έξω”

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο κοσμογυρισμένος Γιάνγκο Φερνάντεζ που δοκιμάζεται στα Σπάτα δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο. Για τον 24χρονο Πορτογάλο στόπερ θα αποφανθεί και θα εισηγηθεί ανάλογα ο Βαγγέλης Βλάχος μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές, ζήτησε αφοσίωση, δουλειά και πείσμα ” γιατί αυτή είναι η μεγάλη σας ευκαιρία. Σε άλλες εποχές ούτε απ’ έξω δεν θα περνούσατε“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ