Δημητρίου: "Αν δεν έβαζε γκολ η ΑΕΚ, ακόμα θα παίζαμε"

Στον "Sport24 Radio 103,3" και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη, μίλησε ο τεχνικός του Αλίμου, Πέτρος Δημητρίου.

Δημητρίου: "Αν δεν έβαζε γκολ η ΑΕΚ, ακόμα θα παίζαμε"

Αναγνώρισε την ανωτερότητα της ΑΕΚ και χαρακτήρισε το συγκεκριμένο παιχνίδι ως ευκαιρία προβληματισμού για την Ένωση, η οποία δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη. Επιπλέον, εμφανίστηκε λακωνικός αναφερόμενος στις περιπτώσεις των δύο πέναλτι, λέγοντας ότι: "ευτυχώς που μπήκε το δεύτερο, γιατί θα παίζαμε ακόμα".

Για το ρόστερ του Αλίμου: "Τους παίκτες τους είχαμε από πέρυσι. Είναι μία νεανική ομάδα που δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα είναι στην Β’ Εθνική και θα παίζει με αντίπαλο την ΑΕΚ. Τα δύο τελευταία παιχνίδια ήταν δύο ιστορικές νίκες. Η ομάδα προσπάθει να σταθεί στα πόδια της και να φτιάξει αγωνιστική και εξωαγωνιστική ταυτότητα".

Για την εικόνα του Αλίμου από την μέρα που ανέλαβε: "Ερχόμενος κάναμε δύο ισοπαλίες και δύο νίκες. Η ομάδα είναι πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε και καλύτεροι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν παίζει στο γήπεδο της η ομάδα. Είμαστε γυρολόγοι. Αυτοί οι λίγοι οπαδοί που έρχονται, βοηθάνε".

Για τον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με την ΑΕΚ: "Αν η ΑΕΚ δεν μπορούσε να παίξει δεν θα μπορούσαμε και εμείς. Δεν πρέπει η ΑΕΚ να στέκεται σε δικαιολογίες. Ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι ούτε πολύ καλός, αλλά ούτε πολύ κακός".

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: "Η ΑΕΚ είναι ένα κλικ πιο πάνω απ’ όλους. Είναι μεγάλη ομάδα, η θέση της δεν είναι να παίζει στη Football League. Αυτό που είπα στα παιδιά και δεν έκαναν οι άλλοι προπονητές ήταν ότι δεν θέλω να παίξουμε άμυνα και να κλειστούμε πίσω. Τους είπα ότι είναι ευκαιρία να τους δει όλη η Ελλάδα και να παίξουν σε ένα γεμάτο γήπεδο. Θα έπρεπε να παίζαμε επιθετική άμυνα όπως και κάναμε. Καταφέραμε να χτυπήσουμε εκεί που πονούσε η ΑΕΚ. Με τα 16 φάουλ που έδωσε ο διαιτητής, μας έβαζε συνέχεια μέσα στην περιοχή. Τα παιδιά έπαιξαν με τη σωστή τακτική και την επιθετικότητα που έπρεπε. Παίξαμε με δύο επιθετικούς και όταν είχαμε την μπάλα γίνονταν τέσσερις. Αιφνιδιάστηκε από αυτό η ΑΕΚ. Πολλές φορές οι ομάδες παίζουν με δύο ζώνες και κάτω από τη σέντρα. Δεν ήξερε ότι δεν θα παίξουμε οργανωμένη άμυνα. Έβγαλα την φοβία από τους παίκτες μου. Τους είπα ότι πίσω από την μεγάλη φανέλα της ΑΕΚ είναι οι ίδιοι παίκτες με εκείνους".

Για το τι θα πει σήμερα στους παίκτες του: "Σήμερα θα τους δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια και θα τους πω ότι είναι ηθικοί νικητές. Δεν φταίμε αν έδωσε δύο πέναλτι και μείναμε με 10 από το 67’. Ευτυχώς που μπήκε το πέναλτι γιατί θα παίζαμε ακόμα. Είχαμε χαρά μετά το παιχνίδι. Δεν έχω δεχτεί ξανά τόσα συγχαρητήρια. Αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να προβληματίσει την ΑΕΚ".

Για την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία: "Αν ενισχυθούμε με δύο τρία παιδιά, πιστεύω ότι και με την παρουσία που είδα με την ΑΕΚ, θα γίνει μία καλή προσπάθεια. Ο στόχος είναι να είμαστε ψηλά για τα play out. Του είπα και του Δέλλα χθες, μακάρι να έχουμε σωθεί και εμείς για να κάνουμε μεγάλη γιορτή στο ΟΑΚΑ την τελευταία αγωνιστική".

News 24/7

24MEDIA NETWORK