Δημητρίου: "Με έδερναν και οι τραυματιοφορείς"

Ο Πέτρος Δημητρίου μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε και κατήγγειλε τον πρόεδρο της ομάδας του Ατρομήτου Πειραιά, Χρήστο Σδρένια για ενεργή συμμετοχή στα επεισόδια και στην επίθεση προς τον ίδιο και κάλεσε την ΕΠΟ να πάρει μέτρα γιατί αλλιώς θα σκίσει και θα πετάξει το δίπλωμα του.

Δημητρίου: "Με έδερναν και οι τραυματιοφορείς"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημητρίου στον "Sentra FM 103.3":

Τι ακριβώς συνέβη στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων: «Ενιωσα ένα τράβηγμα στα μαλλιά. Μου έριξαν μπουνιές και στη συνέχεια κλωτσιές όσο ήμουν κάτω. Είδα κάποιους παράγοντες της αντίπαλης ομάδας μέσα σε ένα πλήθος 30 ατόμων. Κάποιοι εύσωμοι μπήκαν στα αποδυτήρια και βαράγανε τους ποδοσφαιριστές, ο τερματοφύλακας έκοψε το χέρι του. Εμεινα σε αφασία στο έδαφος από τις κλωτσιές που έτρωγα, αφού με έδερναν μέχρι και τραυματιοφορείς. Με χτύπησαν στα πλευρά, δεν είχα αναπνοές. Είμαι μέσα στο νοσκομείο από χθες, έδωσα κατάθεση στην αστυνομία. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί, έχω εγγόνια και παιδιά και δεν το `χω ξαναπάθει Με πονάνε τα πλευρά. Είμαι στον Ερυθρό Σταυρό».

Για τη στάση της αστυνομίας: «Δεν μας βοήθησε η αστυνομία. Υπήρχε αστυνομία, ήταν μόνο έξι. Ο πρόεδρος αυτός ο Σδρένιας και αυτός ο Παπαδόπουλος μου έλεγαν χαρακτηριστικά πως "κάνεις παραμύθι, ρε πούστη Δημητρίου, σήκω πάνω"».

Για το αν η ομάδα του είχε δεχθεί απειλές και γι' αυτό είχε ενημερώσει εγγράφως τη Γ.Α.Δ.Α:

«Ναι, είχαμε κάποιες απειλές. Να μην έρθετε, να μην κάνετε. Τα παιχνίδια κερδίζονται στα γήπεδα, όχι εκτός. Αυτοί το έχουν φαίνεται σαν έθιμο να κάνουν τέτοια για να παίρνουν τα ματς, διότι υπάρχουν και άλλα περιστατικά. Όταν είδαν ότι η ομάδα μας είναι καλή, έκαναν ό,τι έκαναν… Τα ματς εμείς τα παλεύουμε μέσα στο γήπεδο. Τους είπαμε πως “καλύτερα να μας κερδίσετε, παρά να κάτσουμε να χάσουμε”. Λυπάμαι που αυτή η ομάδα υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να μας κλωτσάνε 15 άτομα στα αποδυτήρια».

Για το περιστατικό την ώρα που έφευγε το ασθενοφόρο: «Είχαν κλείσει το δρόμο για το ασθενοφορό και έλεγαν πως αν δεν κατέβει ο πορτιέρο, δεν θα φύγουμε. Το παιδί αναγκάστηκε να κατέβει. Θα θρηνήσουμε θύματα μ' αυτούς».

Για την κατάσταση του ίδιου, της οικογένειας του και το τι σκέφτεται να κάνει από δω και πέρα: « Εμενα με ενδιαφέρει που είμαι στο νοσοκομείο, που είναι ανάστατη η οικογένεια μου. Δεν ξέρω πραγματικά, αν θα συνεχίσω την προπονητική μετά απ' όσα έγιναν. Απορώ πως όλοι αυτοί βρέθηκαν στα αποδυτήρια. Αν γίνει ο μηδενισμός της ομάδας μετά τα όσα έγιναν, θα σκίσω και πετάξω το δίπλωμα μου μπροστά στα γραφεία της ΕΠΟ».

Τι συνέβη με αστυνομικό και τι είπε στον ρέφερι κατά τη διαδρομή στα αποδυτήρια: «Ματώσαν και αστυνομικό και υποστήριζε πως δεν είδε τίποτα ο διαιτητής. Του είπα του ρέφερι: "Μείνε τελευταίος γιατί θα μας την πέσουν". Και, μάλιστα, κάποιοι έλεγαν μετά τα όσα έγιναν: “Eντάξει, τα καταφέραμε, πήραμε το ματς". Ο Σδρένιας και ο Παπαδόπουλος θα πρέπει να φύγουν από το ποδόσφαιρο. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν ομάδα παλαιστών».

News 24/7

24MEDIA NETWORK