Δημήτρης Χούλης; Παρών!

Η κατάσταση στον Ηρακλή είναι λίγο-πολύ γνωστή. Τα οικονομικά προβλήματα δεν λείπουν, ωστόσο ο Δημήτρης Χούλης δεν πάει πουθενά! Ο ισχυρός άνδρας του "γηραιού" παραχώρησε την περιβόητη συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως θα παραμείνει ο βασικός χρηματοδότης του συλλόγου.

Δημήτρης Χούλης; Παρών!
Η κατάσταση στον Ηρακλή είναι λίγο-πολύ γνωστή. Τα οικονομικά προβλήματα δεν λείπουν, ωστόσο ο Δημήτρης Χούλης δεν πάει πουθενά! Ο ισχυρός άνδρας του "γηραιού" παραχώρησε την περιβόητη συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως θα παραμείνει ο βασικός χρηματοδότης του συλλόγου.

Ιδού τα καλύτερα σημεία των δηλώσεων Χούλη:

* "Με αφορμή την έντονη ανησυχία των φιλάθλων μας και το κλίμα ανασφάλειας που προκαλούν διάφοροι κύκλοι, αισθάνομαι υποχρεωμένος να ξεκαθαρίσω σε όλο τον κόσμο τις θέσεις και τις προθέσεις μου. Μετά την ιδιωτική συμφωνία για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, καμία περαιτέρω σχέση δεν είχα και δεν διατηρώ με τον κύριο Γιώργο Σπανουδάκη. Αντίθετα, κατά την πορεία παρουσιάστηκαν επιπλέον οικονομικές εκκρεμότητες που αλλοίωσαν την οικονομική συμφωνία μας, εις βάρος μου και εις βάρος της ομάδας".

* "Με την αναφορά μου στο παρελθόν θέλω να τονίσω ότι συμφωνώ και εγώ με την ιδέα να αναλάβουν μέρος των ευθυνών τους όλοι όσοι ασχολήθηκαν στα διοικητικά του Ηρακλή τα τελευταία χρόνια. Σε περίοδο διοικητικής μοναξιάς και ποδοσφαιρικής μελαγχολίας ήρθα στον Ηρακλή και χωρίς εγγυήσεις πρόσφερα απλόχερα υπηρεσίες και χρήματα που άλλοι με τις μετοχές στην κατοχή τους και με μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια από τη δική μου δεν έδωσαν ποτέ".

* "Ως ένδειξη των διαθέσεων δέχθηκα μπλοκάρισμα των τραπεζικών μου λογαριασμών. Μήπως υπάρχουν κάποιοι που επιθυμούν και επιδιώκουν να προσφέρουν τα χρήματα άλλοι και να διοικούν άλλοι; Μήπως υπάρχουν κάποιοι που επιθυμούν μια ακόμη καταστροφή του Ηρακλή για να δημιουργήσουν μια ακόμα σωτηρία;"

* "Διάλεξα από την αρχή τον δύσκολο δρόμο. Όχι μόνο δεν ξεπουλήσαμε νέους ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές μας, αλλά τους ανανεώσαμε και τα συμβόλαιά τους. Στηριχτήκαμε και εμπιστευτήκαμε ανθρώπους που πραγματικά είναι, και άλλους, που απλά δήλωναν Ηρακλής. Στηρίξαμε και στηρίζουμε τον Σάββα τον Κωφίδη και τις επιλογές του".

* "Σε ότι με αφορά με ειλικρίνεια και ευθύτητα οφείλω να παραδεχθώ ενώπιον όλων πως υποτίμησα την παράμετρο της δικαστικής περιπέτειάς μου με συνέπεια να καθυστερήσει η μεταβίβαση των μετοχών. Για αυτό το θέμα αναλαμβάνω τις ευθύνες μου".

* "Είμαι και παραμένω εδώ, με την ίδια διάθεση, δύναμη και πίστη για την ανάκαμψη και επιτυχία αυτής της ομάδας. Είμαι εδώ για τα προβλήματα και τις λύσεις και όχι για τα χτυπήματα και τις κρίσεις. Συμμετέχω στα δύσκολα και δεν παρουσιάζομαι μόνο στα εύκολα. Είμαι Ηρακλής όταν ο Ηρακλής δεν είναι σε μένα και αυτό είναι γνήσιο και ατράνταχτο πιστοποιητικό των θετικών προθέσεών μου".

* "Θα πληρωθούν οι μισθοί. Δεν θα αφήσω κανένα παίκτη να φύγει. Σε περίπτωση που είμαστε οικονομικά εγκλωβισμένοι τον Ιανουάριο, τότε ίσως παραχωρηθεί ένας παίκτης, εφόσον συμφωνήσουν ο Γυμναστικός Σύλλογος και ο κόσμος του Ηρακλή".

Αίτημα Καπερνάρου στην ΕΕΑ

Ο Α' Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Βασίλης Καπερνάρος, υπέβαλε έγγραφο αίτημα προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να του παραδοθεί ο φάκελος των δικαιολογητικών, που ζητήθηκαν από τον Γιώργο Σπανουδάκη για την μεταβίβαση των μετοχών του Ευάγγελου Μυτιληναίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK