Δημήτρης Κοντοδήμος στο Contra.gr

Δημήτρης Κοντοδήμος στο Contra.gr

Οχτώ χρόνια μετά την τελευταία χρονιά της στα… σαλόνια της Α’ Εθνικής, η Λάρισα δείχνει να έχει αλλάξει ρότα.
Οι «μαύρες» μέρε του πρόσφατου παρελθόντος φαίνεται ότι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, καθώς η αναγέννηση των «βυσσινί» της Θεσσαλίας έχει πάρει «σάρκα και οστά». Η μοναδική ομάδα που έχει στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας (1988), προελαύνει στο φετινό… μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής και ετοιμάζεται για να ανέβει τον ανήφορο με προορισμό τη μεγάλη κατηγορία.


Το μυστικό της επιτυχίας της είναι η ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών απ’ τα γύρω χωριά, οι οποίοι συνθέτουν τη νέα γενιά της ομάδας.
Ο Δημήτρης Κοντοδήμος είναι ένα απ’ τα μέλη της καινούργιας φουρνιάς των «βυσσινί», ένα απ’ τα πολλά… άστρα που λάμπουν στη Θεσσαλία και μας κάνουν να αισιοδοξούμε πως θα στο μέλλον θα... φωτίσουν το "σκοτεινό" ελληνικό ποδόσφαιρο.


Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, προερχόμενος απ’ τη Δήμητρα Γιάννουλης, διανύει φέτος την πέμπτη χρονιά του στη Λάρισα και πρωτοστατεί στην επιτυχημένη πορεία του συλλόγου. Οραματίζεται να ζήσει ευτυχέστερες μέρες αγωνιζόμενος σε μεγαλύτερη κατηγορία με τη βυσσινί φανέλα, ενώ στην άκρη του μυαλού του υπάρχει η σκέψη να μεταπηδήσει σε κάποια απ’ τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες.

Μία εξ’ αυτών, μάλιστα, ο ΠΑΟΚ, φλέρταρε για την απόκτηση του τον περασμένο μήνα, αλλά ο γάμος των «ασπρόμαυρων» με τον παίκτη δεν επιτεύχθηκε. Έτσι, ο «άσος» της Λάρισας συνεχίζει την καριέρα του στους «βυσσινί» ευελπιστώντας να συνεχίσει τις εξαιρετικές μέχρι τώρα εμφανίσεις.

«Ορθή οργάνωση από Σωτηρούλη, Παραφέστα»

Ο Δημήτρης Κοντοδήμος μίλησε στο contra. gr για την πορεία της φετινής Λάρισας, τους στόχους της ομάδας, αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

«Η φετινή χρονιά είναι η καλύτερη στη μέχρι τώρα καριέρα μου. Βρίσκομαι τεσσεράμισι έτη στην ομάδα, αλλά το τωρινό είναι το ευτυχέστερο για μένα. Η Λάρισα βαδίζει σε πολύ σωστό δρόμο και αυτό αποτυπώνεται απ’ τα αποτελέσματα της στο πρωτάθλημα.

Το μυστικό της επιτυχημένης πορείας μας είναι η σωστή στρατηγική που έχουν ακολουθήσει οι κ. Σωτηρούλης και Παραφέστας στη συγκρότηση της ομάδας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο προπονητής της ομάδας έχουν στηριχθεί στο ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών που προέρχονται απ’ τις γύρω περιοχές και όχι στην απόκτηση ακριβών ποδοσφαιριστών που μπορεί να μην προσφέρουν και τα αναμενόμενα.

Συνάμα ο τεχνικός μας, κ. Παραφέστας κάνει πολύ σωστή δουλειά με θετικότερο στοιχείο την εμπιστοσύνη που δείχνει στα νέα παιδιά».

«Φέτος είναι η χρονιά μας»

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της ανόδου της Λάρισας στη Β’ Εθνική, ο Δημήτρης Κοντοδήμος, επεσήμανε:

«Η ομάδα διαθέτει φέτος πολλές δυνατότητες. Τα αποτελέσματα της στο πρωτάθλημα δεν είναι τυχαία, καθώς η Λάρισα παρουσιάζει αρκετά ποιοτικό ποδόσφαιρο. Επιπλέον, στον σύλλογο μας υπάρχει ομοιογένεια, ομαδικότητα και τεράστια αποφασιστικότητα απ’ όλους τους παίκτες.
Γι’ αυτό, πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη και στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο της ανόδου. Η ομάδα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απ’ τα υπόλοιπα συγκροτήματα της κατηγορίας».

«Ήταν πολλά τα χρήματα»

Η φημολογία για ενδιαφέρον των διοικούντων του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Δημήτρη Κοντοδήμου ήταν έντονη τον περασμένο μήνα. Παρά ταύτα, το μεγάλο χρηματικό ποσό που ζητούσαν οι ιθύνοντες της Λάρισας- ο παίκτης δεσμεύεται με τους «βυσσινί» έως το καλοκαίρι του 2006- απ’ τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» στάθηκε εμπόδιο στην πραγμάτωση της μετεγγραφής του παίκτη στον «Δικέφαλο του Βορρά» και ο 22χρονος μεσοεπιθετικός παρέμεινε στον θεσσαλικό κάμπο.

«Διάβασα και άκουσα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε να με εντάξει στο δυναμικό του. Δεν γνωρίζω αν οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» επικοινώνησαν με τους ομόλογους της Λάρισας, αλλά εγώ ουδέποτε δέχθηκα κρούση από ανθρώπους του ΠΑΟΚ.
Το μόνο που ξέρω στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι πως η διοίκηση της ομάδας μου απαιτεί αρκετά χρήματα για την παραχώρηση μου».

News 24/7

24MEDIA NETWORK