Δημοσιογράφος της Bild αποτρέπει την Μπάγερν να πάρει τον Κέιν γιατί είναι γέρος και είναι πολλά τα 100Μ

Ο δημοσιογράφος της Bild Ρεϊμούντ Χίνκο έχει γίνει viral με την άποψή του για την υπόθεση Μπάγερν - Κέιν.

England's Harry Kane is comforted by head coach Gareth Southgate after losing 1-2 against France during the World Cup quarterfinal soccer match between England and France, at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Sunday, Dec. 11, 2022. (AP Photo/Abbie Parr)
Ο Χάρι Κέιν στην εθνική Αγγλίας AP PHOTO/ABBIE PARR

Viral έχει γίνει το άρθρο εμβληματικού αρθρογράφου της Bild (αναδημοσίευσε η SUN) και αφορά τον Χάρι Κέιν και την προσπάθεια της Μπάγερν Μονάχου για να τον αποκτήσει από την Τότεναμ με 100.000.000 ευρώ. Ο Ρεϊμούντ Χίνκο ουσιαστικά έχει γράψει μία ανοιχτή επιστολή προς τη διοίκηση των Βαυαρών αποτρέποντας τους να πληρώσουν τόσα χρήματα για τον Άγγλο, επειδή είναι γέρος!

Στην αρθρογραφία του ο προαναφερθέντας αναφέρεται και στους Λονδίνους γράφοντας πως προσπαθούν να παίξουν με την Μπάγερν, ενώ είναι προάστιο της αγγλικής πρωτεύουσας που κατάκτησε τελευταία φορά πρωτάθλημα στην λίθινη εποχή του ποδοσφαίρου.

Πάντως, εντός του κειμένου σημειώνει πως εάν η Μπάγερν πάρει εν τέλει τον Κέιν κι αυτός αποδόσει κόντρα στα δικά του γραφόμενο, τότε πρώτος θα βγει για να μοιράσει συγχαρητήρια. Ό,τι και να γράφει ο καθένας, βέβαια, στο Μόναχο ξέρουν τι κάνουν και συνεχίζουν να επίμενουν στην υπόθεση του Άγγλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK