Δημοτικό συμβούλιο... εξπρές!

Μόλις μερικά δευτερόλεπτα κράτησε το δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας στο οποίο θα συζητιόταν το ρυθμιστικό σχέδιο που αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ. Ματαίωση λόγω έλλειψης απαρτίας.

Δημοτικό συμβούλιο... εξπρές!

Σε φιάσκο εξελίχθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας καθώς κράτησε μόλις για μερικά δευτερόλεπτα. Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, συγκάλεσε δημοτικό συμβούλιο για να συζητηθεί το ρυθμιστικό νομοσχέδιο στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το γήπεδο της ΑΕΚ και το ενδεχόμενο να αποχαρακτηριστεί το άλσος.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι οι οποίοι έχουν υπερψηφίσει δύο φορές το σχέδιο, δεν έδωσαν το "παρών" καθώς –προφανώς- θεώρησαν πως δεν υπήρχε κάποιο θέμα συζήτησης.

Στο χώρο βρέθηκαν μόνο 11 δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ απουσίαζαν 22 με αποτέλεσμα το δημοτικό συμβούλιο να ματαιωθεί πριν καν αρχίσει.

Δημοτικό συμβούλιο... εξπρές!
INTIME SPORTS

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον χώρο υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη και η είσοδος ήταν επιλεκτική. Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν συγκεντρωθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια ωστόσο αποφασίστηκε να μη δώσουν το "παρών" προκειμένου να μην οξυνθεί η ήδη έκρυθμη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες στην πόλη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK