Δύο μεταγραφές άμεσα επιδιώκει ο Βαλβέρδε
Έρμελο - Διονύσης Βερβελές Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Ολλανδία και ειδικότερα στο Έρμελο (70 χιλιόμετρα από το Άμστερνταμ βρίσκεται), αλλά το μεταγραφικό μέτωπο είναι αυτό που "καίει" τους Πειραιώτες. Το βάρος μάλιστα, έχει πέσει σε δύο θέσεις που δείχνει να "καίγεται" ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού οι ημέρες περνούν και χάνεται πολύτιμος χρόνος. Να μην ξεχνάμε, πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι έτοιμος για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού εκεί θα παίξει πολλά.
Το ίδιο συμβαίνει και με την περίπτωση του αμυντικού μέσου, αφού όλα δείχνουν ότι κι εκεί ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί παίκτη. Ο Στολτίδης είναι η σταθερή αξία, ο Αλόνσο δεν τρελαίνει και ο Ντούσερ θα μπορούσε να είναι η καλύτερη λύση. Ο Αργεντίνος δεν δείχνει τόσο ζεστός να μετακομίσει στην Ελλάδα, αλλά αν πάμε και λίγο αλά… μπάσκετ, παίκτες από το ΝΒΑ ήρθαν στην πατρίδα μας και για τα χρήματα/// Το καλό πράγμα άλλωστε, το πληρώνεις.
Στόχος του Ολυμπιακού είναι ως το τέλος της εβδομάδας να έχουν τελειώσει οι δύο αυτές περιπτώσεις κι από εκεί και πέρα, δεν πρέπει να ξεχνάμε και παίκτες όπως ο Εθκέρο. Καμία ομάδα δεν ακούγεται γι’ αυτόν, λες και έχει… ήδη συμφωνήσει με τον Βαλβέρδε για να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.
Όσον αφορά στα προπονητικά νέα, ο Μπελούτσι έχει τράβηγμα και δεν προπονήθηκε την Δευτέρα. Το ίδιο και ο Λεντέσμα, που προβληματίζει αφού έχει χάσει πάρα πολλές προπονήσεις. Αντίθετα, κανονικά γυμνάστηκε το απόγευμα ο Κώστας Μήτρογλου που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του στη μέση.
*Την Τετάρτη είναι το επόμενο φιλικό του Ολυμπιακού με την Χρόνιγκεν.
*Ακούστηκε και το όνομα του Μπασινά. Φέρεται να ζητάει κοντά στο 1 εκ. ευρώ, αλλά το θέμα είναι αν είναι αυτό που ψάχνει ο Ολυμπιακός. Και για τόσα λεφτά μάλιστα.
*Ιδανικές οι συνθήκες για προετοιμασία στο Έρμελο. Βροχή και ήλιος, αλλά πάντα σχετικά χαμηλή (10 με 17 βαθμοί Κελσίου) θερμοκρασία.