Δύο νέα πρόσωπα στην αποστολή
Όπως είχε προαναγγείλει ο Μόμσιλο Βούκοτιτς στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη βρέθηκαν δύο νέα πρόσωπα. Συγκεκριμένα ο Σέρβος τεχνικός εμπιστεύτηκε για πρώτη φορά φέτος τους Μουμίν και Στογιάκοβιτς που μπήκαν στο αεροπλάνο για το Ηράκλειο.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ζαγοράκης και Γιασεμάκης, ο τιμωρημένος Μπαρκαουάν αλλά και ο Σεγκάρα που είναι κρυωμένος. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου ο Ηλιάδης αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού αλλά συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.
Σύμφωνα με όλα όσα έχει δείξει ο Βούκοτιτς στον αγώνα θα ξεκινήσουν οι Φερνάντεζ, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης, Μέγκαχεντ, Χασιώτης (ή Μαλεζάς), Μπαλάφας, Ηλιάδης (ή Βαγγελής), Χαραλάμπους, Χαραλαμπίδης, Μίετσελ, Τσίγκας. Ο ΠΑΟΚ, πάντα σύμφωνα με τις δοκιμές του Βούκοτιτς, θα παίξει 4-3-3 και όχι 4-4-2.
H αποστολή του ΠΑΟΚ: Αραμπατζής, Βαγγελής, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς, Μελίσσης, Μουμίν, Μπαλάφας, Χαραλαμπίδης, Χαραλάμπους, Χασιώτης, Τοχούρογλου, Τσίγκας, Φερνάντες, Γκονζάλες, Μέγκαχεντ, Μίετσελ, Στογιάκοβιτς, Τόργκελε.