Διώχνει τον Γαλανό ο Ερασιτέχνης, έρχεται ο Κάλας

Παρελθόν από τον Άρη αποτελεί ο Γιώργος Γαλανός μετά την απόφαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη να βάλει τέλος στην συνεργασία μαζί του. Τον αντικαθιστά ο Άλεξ Κάλας που είναι αδερφός του προπονητή Δημήτρη Καλαϊτζίδη (επιχειρηματίας με έδρα του την Αμερική) και θα ο στηρίξει οικονομικά την ομάδα.

Διώχνει τον Γαλανό ο Ερασιτέχνης, έρχεται ο Κάλας

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος κ.Γ. Γαλανό και τις επίσημες προσβλητικές και ακυρωτικές δηλώσεις του προς τον θεσμό του πρόεδρου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου, αποφασίζει:

Να διατηρήσει στην θέση του τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αναστάσιο Οικονόμου μέχρι την λήξη της θητείας του και την λύση της συνεργασίας με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γ. Γαλανό αποδεχόμενο την παραίτηση του.

Επίσης γνωστοποιούμε οτι ομάδα επιχειρηματιών εγγυάται την οικονομική αρωγή της».

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ο πρόεδρος του ΑΣ, Τάσος Οικονόμου τόνισε σχετικά: «Στην αρχή ζήτησε να απομακρυνθεί ο Παπαγεωργίου, μετά ζήτησε να απομακρυνθώ εγώ και αυτό είναι απαξίωση για το θεσμό του προέδρου του ΑΣ ΑΡΗΣ, που έχει χιλιάδες κόσμου να περιμένει τη σημερινή απόφαση. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μαζί του. Στα ερωτήματα των συμβούλων αλλά και του κόσμου όσον αφορά το τι μέλλει γενέσθαι ενημερώσαμε ότι ο πρόεδρος με το δ.σ. αναλαμβάνει την υποχρέωση να ‘τρέξει’ το τμήμα όπως ‘τρέχει’ και τα υπόλοιπα.

Υπάρχουν κάποιες κινήσεις από ανθρώπους που θα μπορέσουν να βοηθήσουν και έχουν ήδη στείλει χρήματα, ενώ θα υπάρξουν και άλλα χρήματα στα ταμεία του συλλόγου. Αν προσθέσουμε τα προσδοκόμενα έσοδα από εισιτήρια, από τη NOVA που θα υπογραφεί εντός της εβδομάδας και από διαφημίσεις πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να λήξει η αγωνιστική περίοδος χωρίς πρόβλημα.

Οι κινήσεις είναι από συγκεκριμένους ανθρώπους. Το πρώτο ποσό υπάρχει ήδη στο ταμείο μας, μέχρι μεθαύριο θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε με αυτό το ποσό. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να αποκαλύψουν τα ονόματά τους, εμείς θα τους δοκιμάσουμε για τις υποσχέσεις που έδωσαν για καταβολές εντός μήνα. Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα».

Για το αν μπορεί να αναφερθεί σε νούμερα, ο πρόεδρος του ΑΣ είπε: «Οι αριθμοί είναι συγκεκριμένοι. Τώρα υπάρχουν 50.000 ευρώ και σε ένα μήνα τμηματικά θα μπουν άλλες 100.000. Στη συνέχεια οποιεσδήποτε ανάγκες έχει ο σύλλογος θα καλυφθεί».

Αντικαταστάτης ο Κάλας

Ο Άλεξ Κάλας που είναι αδερφός του προπονητή Δημήτρη Καλαϊτζίδη και είναι επιχειρηματίας με έδρα του την Αμερική αναλαμβάνει να στηρίξει οικονομικά την ομάδα. Εχει υποσχεθεί να καταβάλει το πόσο των 550.000 ευρώ για την σεζόν, έχοντας και δύο... συμπαίκτες, έναν από την Ρωσία και έναν από την Γερμανία.

24MEDIA NETWORK