Έδωσε διορία και... περιμένει πρόταση από την NOVA η λίγκα

Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της Super League Σουρωτή με το θέμα που... έκαιγε να είναι αυτό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Τι γίνεται με την δόση Σεπτεμβρίου, η παράταση που δόθηκε στην NOVA, οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο και η νέα διεκδίκηση χρημάτων!

SUPERLEAGUE ΔΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
kougias EUROKINISSI

Άκρως ενδιαφέρον ήταν το Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας το μεσημέρι της Παρασκευής, όμως ένα ήταν εκείνο που... κυριάρχησε. Αναφερόμαστε φυσικά στα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Η Λίγκα έδωσε... ανάσα στο συνδρομητικό κανάλι και μετέφερε την αποπληρωμή της δόσης του Σεπτεμβρίου ( που είναι μεγάλη) για τα μέσα Νοεμβρίου, ενώ παράλληλα αποφασίστηκε ο πρόεδρος και τα μέλη να στείλουν επιτροπή στην NOVA, με σκοπό να ξεκαθαρίσουν το τοπίο ενόψει της επόμενης σεζόν.

Αυτό γιατί η σύμβαση της Λίγκας με το συνδρομητικό ολοκληρώνεται τη φετινή περίοδο ( είναι ....μπερδεμένο το καθεστώς μετά τη διαπραγμάτευση του Αυγούστου), οπότε θα δοθεί διορία μέχρι το τέλος Νοεμβρίου έτσι ώστε είτε να γίνει νέα προσφορά, είτε να... ανακοινωθούν οι προθέσεις στους εκπροσώπους της Super League Σουρωτή.

Επίσης θα συζητήσουν το ύψος του τιμήματος που θα διεκδικήσουν από τη σύμβαση που υπέγραψε το κανάλι με δυο εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, που πλέον μεταδίδουν αγώνες του πρωταθλήματος.

Βέβαια και από την NOVA εκφράζουν τις ανησυχίες τους για το τι πρωτάθλημα θα έχουμε μέχρι τον Νοέμβριο, αφού η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι οριακή, οπότε και νέες προτάσεις να πέσουν στο τραπέζι, σίγουρα θα εμπεριέχουν ρήτρες για... παν ενδεχόμενο.

Κλείνοντας το Δ.Σ. είχε και εντάσεις, με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πρότασης για... επιθετική κίνηση κατά του συνδρομητικού που θα συζητηθεί...

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ

"Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Η 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή (18,19,20 Νοεμβρίου 2017) θα αφιερωθεί στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τα άτομα με κινητικά προβλήματα, ενώ παράλληλα θα επιδιωχθούν συμπράξεις για τη βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών.

2/ Το προεδρείο της Super League και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κ. Γ. Σπανός θα εκπροσωπήσουν τη διοργανώτρια σε συνάντηση με τη Forthnet/Nova.

3/ Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου θα παρουσιάσει στην ΕΠΟ τις εισηγήσεις της, με γνώμονα τη θεσμοθέτηση διαρκούς διαλόγου και την επίλυση διαχρονικών ζητημάτων που απασχολούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

4/ Η Super League θα υποβάλλει αίτημα προς την ΚΕΔ/ΕΠΟ για την παρουσία 2 επιπρόσθετων διαιτητών σε όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

5/ Οι εισηγήσεις της επιτροπής υπευθύνων Ασφάλειας της Super League έγιναν ομόφωνα αποδεκτές από το Δ.Σ. και θα προωθηθούν άμεσα στους αρμόδιους φορείς (υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, ΕΛ.ΑΣ)."

News 24/7

24MEDIA NETWORK