Διορία μέχρι τα τέλη Μαΐου για Νούνιες

Οι εκπρόσωποι της Ιντεπεντιέντε που ταξίδεψαν στη Λοζάνη και παρέστησαν την Παρασκευή στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) στην εκδίκαση της οφειλής ύψους 1,8 εκατ. δολαρίων στον Ολυμπιακό από τη μεταγραφή του Λιονέλ Νούνιες, δεσμευόμενοι στην απολογία τους ότι θα αποπληρωθεί το χρέος.

Διορία μέχρι τα τέλη Μαΐου για Νούνιες

Επειδή όμως οι Αργεντινοί το έχουν ξαναπεί αυτό, καθώς πρόκειται για υπόθεση έξι χρόνων, από τον Ιούλιο του 2008, το CAS τους ενημέρωσε ότι εντός 60 ημερών θα εκδοθεί απόφαση, κάτι που σημαίνει ότι η διοίκηση της Ιντεπεντιέντε θα πρέπει, το αργότερο μέχρι το τέλος Μαΐου να έχει τακτοποιήσει την οφειλή της. Διαφορετικά, η ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία κινδυνεύει με αφαίρεση έξι βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα (2014-15).

Η Ιντεπεντιέντε απέκτησε τον Νούνιες, που συνεχίζει πια την καριέρα του στον ΟΦΗ, το καλοκαίρι του 2008 έναντι του ποσού των 3,1 εκατ. δολαρίων, αλλά δεν εξόφλησε τον Ολυμπιακό και η υπόθεση πήγε στα δικαστήρια. Ο σύλλογος της Αργεντινής επεδίωξε μέσα σε αυτή την εξαετία να σβήσει το χρέος προτείνοντας παίκτες στον Ολυμπιακό, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" ήταν κατηγορηματικοί, επιμένοντας να τους καταβληθούν τα χρήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK