Διορία ζήτησε ο Μήτρογλου… μέχρι να πάει στον Πανιώνιο
Θεωρητικά το ραντεβού της διοίκησης του Ολυμπιακού με τον Μήτρογλου την Παρασκευή δεν είχε αποτέλεσμα. Ουσιαστικά, όμως, ο παίκτης τη Δευτέρα αναμένεται να ανήκει στο δυναμικό του Πανιωνίου.
Ο διεθνής επιθετικός ευελπιστεί πως θα έρθει κάποια πρόταση από το εξωτερικό και δη από Γερμανία μεριά γι’ αυτό και ζήτησε διορία μέχρι την προσεχή Δευτέρα. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να υπάρξει νέα συζήτηση με την ΠΑΕ, αφού ο Ολυμπιακός έχει δεσμευθεί στον Πανιώνιο να του δώσει και έμψυχα ανταλλάγματα.
Σε περίπτωση, λοιπόν, που ο Μήτρογλου πει τη Δευτέρα πως έχει κάποια πρόταση από το εξωτερικό τότε ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να καταβάλει χρήματα στον Πανιώνιο. Οπερ σημαίνει πως δύσκολα δεν θα πάει ο Κώστας Μήτρογλου στους Νεοσμυρνιώτες.
επίσημου twitter και του
επίσημου facebook του
contra.gr.
Τα είπε με Νικοπολίδη-Τοροσίδη ο Μαρινάκης
Στο μεταξύ, συνάντηση με τους Αντώνη Νικοπολίδη και Βασίλη Τοροσίδη είχε την Παρασκευή ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Οι τρεις τους τα είπαν για τα πριμ και για διάφορες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την τήρησή του, αλλά και για την πορεία του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να ζητά συγκέντρωση και προσοχή ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
*** ” Θέλω να τον βοηθήσετε να προσαρμοστεί γρήγορα στην ομάδα και να μπει στο κλίμα. Να τον καλωσορίσουμε στον Ολυμπιακό”, είπε μεταξύ άλλων ο Ερνέστο Βαλβέρδε στους παίκτες παρουσιάζοντας τον Γιάννη Μανιάτη.
*** Επίσκεψη στην παιδιατρική μονάδα του Τζανείου έκανε αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού, η οποία αποτελούταν από τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Ούρκο Πάρντο και Νταβίντ Φουστέρ. ”
Eίναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε“, είπε, μεταξύ άλλων, ο Παπαδόπουλος.