Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τους 4 της υπόθεσης Κατσούλη

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου μετέτρεψε την κατηγορία των 4 συλληφθέντων για τη δολοφονία του Κώστα Κατσούλη στην Αλικαρνασσό σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τους 4 της υπόθεσης Κατσούλη
INTIME SPORTS

Οι οπαδοί του Ηροδότου φέρονται να ευθύνονται για τον θανάσιμο τραυματισμό στο κεφάλι του φιλάθλου του Εθνικού, σε επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Αρχικώς, βρέθηκαν κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, ωστόσο ο 46χρονος φίλαθλος έχασε τη μάχη για τη ζωή μετά από περίπου δύο εβδομάδες νοσηλείας στη ΜΕΘ και έτσι η κατηγορία άλλαξε.

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να καταθέσουν ένας 40χρονος και η 34χρονη μνηστή του που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου και αποκάλυψαν τα ονόματα ακόμα δύο πρωταγωνιστών των επεισοδίων, που υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης και πώς δεν έχουν συλληφθεί ακόμη.

Αμφότεροι επισκέφθηκαν την εισαγγελία Ηρακλείου την Πέμπτη, έχοντας αναγνωρίσει τα δύο άτομα από φωτογραφίες που τους έδειξαν οι αρχές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK