Δίωξη κατά του Ολυμπιακού Βόλου

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε στο ημίχρονο του μπαράζ με την Ξάνθη, άσκησε την Πέμπτη 13/6 ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Παναγιώτης Καρράς.

Δίωξη κατά του Ολυμπιακού Βόλου

Με την ανακοίνωσή της, η ομάδα της Μαγνησίας που ηττήθηκε στο μπαράζ και είχε παράπονα από τη διαιτησία, καλούσε τα διοικητικά συμβούλια των ΚΕΔ και ΕΠΟ να παραιτηθούν.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 (παρ. 2 και 3) και 25 (παρ. 1, 4 και 5) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ανακοίνωση στις 11/6/2014)".

Η ανακοίνωση που είχε εκδώσει στο ημίχρονο του μπαράζ η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλεί σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΟ και της ΚΕΔ να παραιτηθεί άμεσα και ιδιαίτερα ο πρόεδρος-μαριονέτα της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής. Όλη η Ελλάδα είδε τα αίσχη της διαιτησίας στο μπαράζ του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Ολυμπιακός Βόλου σε ένδειξη διαμαρτυρίας θα κατέβει στο δεύτερο ημίχρονο με 10λεπτη καθυστέρηση όπως το επιτρέπει ο κανονισμός και την Δευτέρα το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα ζητήσει ακρόαση από την εισαγγελία για να καταθέσει αυτά που γνωρίζει για όλο το Δ.Σ. της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.

Και ας αναλάβετε πλέον τις ευθύνες σας! Αρκετά χορτάσαμε με τους δήθεν εξυγιαντές του επαγγελματικού ποδοσφαίρου! Να τους χαίρεστε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK