Δίωξη σε βάρος του Σεμπά!

Δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του Σεμπά από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικής δίωξης, Στέφανο-Κωνσταντίνο Μπαξεβάνη, για την κλωτσιά στον Αραούχο, στον πρώτο ημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο γήπεδο Καραϊσκάκη τη Μ. Πέμπτη.

Δίωξη σε βάρος του Σεμπά!

Ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικής δίωξης, Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης, άσκησε δίωξη σε βάρος του Σεμπά για την κλωτσιά στον Αραούχο, η οποία και θα εκδικαστεί την επόμενη Πέμπτη, 27 Απριλίου. Παίζει με την ΑΕΚ (26/4, 19:00) ο Βραζιλιάνος.

Η φάση δεν είχε πέσει στην αντίληψη του διαιτητή Παπαπέτρου, αλλά η Ένωση έκανε καταγγελία στην ΕΠΟ, με την οποία ζήτησε να τιμωρηθεί ο Σεμπά.

Ο Βραζιλιάνος κινδυνεύει με δυο αγωνιστικές για "βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά σε αντίπαλο παίκτη".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικής δίωξης, Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης, άσκησε δίωξη εις βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Sebastiao de Freitas Couto Junior, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3παρ. 2 εδ. γ΄, 10 παρ. 1 περ. β και παρ. 6 περ στ΄. στοιχ. β΄, 34 παρ. 2 περ. α΄ στοιχ. ιι΄, 35 παρ. 1 στοιχ. iv του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΑΕΚ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK