Δίωξη στη Βέροια, ορατή η απειλή υποβιβασμού

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη κατά του πρώην μεγαλομετόχου της Βέροιας, Γιώργο Αρβανιτίδη, κατά του πρώην γενικού αρχηγού της ομάδας, Γιώργου Λαναρή, και κατά της ΠΑΕ για την υπόθεση της ήττας από τον Ολυμπιακό με 3-0.

Δίωξη στη Βέροια, ορατή η απειλή υποβιβασμού
INTIME SPORTS

Οι δύο παράγοντες βρέθηκαν στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, την προηγούμενη εβδομάδα, όπου είχαν κληθεί μετά από καταγγελίες δύο πρώην παικτών της "βασίλισσας του βορρά", του Νίκου Γεωργέα και του Παντελή Καφέ (ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του ανακριτή), καθώς και του πρώην προπονητή Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, ο Γιώργος Αρβανιτίδης είχε ζητήσει από το ποδοσφαιρικό τμήμα να ηττηθεί στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό που διεξήχθη στις 6 Ιανουαρίου της σεζόν 2012-2013, για στοιχηματικούς λόγους.

Το αίτημα φέρεται να μεταφέρθηκε στην ομάδα από τον Γιώργο Λαναρή.

Εφόσον ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κρίνει ένοχη τη Βέροια για χειραγώγηση του αποτελέσματος του συγκεκριμένου αγώνα, τότε θα ενεργοποιηθούν οι διατάξεις του ΚΑΠ που προβλέπουν υποβιβασμό του συλλόγου.

Η Βέροια τερμάτισε στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα της φετινής Super League, ισόβαθμη με τον Λεβαδειακό που αποτέλεσε την τελευταία ομάδα που υποβιβάστηκε στη Football League.

Μετά από τα τελευταία δεδομένα, οι Βοιωτοί διατηρούν ακόμα ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK