Διπλό στη Νέα Σμύρνη o Λεβαδειακός, "βροχή" τα γκολ στα υπόλοιπα γήπεδα

Ο Λεβαδειακός επικράτησε με 3-1 στην έδρα του αδιάφορου Πανιωνίου, ο ηρωικός Ηρακλή παρέμεινε ακόμη μια αγωνιστική αήττητος (2-2 στην Τρίπολη), ενώ την ίδια ώρα ο Ράζβαν Λουτσέσκου αποχαιρέτησε την Ξάνθη με το τρίποντο κόντρα στη Βέροια (3-0).

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-3

Τη νίκη προκειμένου να μην τερματίσει στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος ήθελε ο Λεβαδειακός στην τελευταία αγωνιστική και την πήρε φεύγοντας με το 3-1 από την έδρα του Πανιωνίου. Μια εκτός έδρας νίκη που ήρθε μετά από περισσότερο από ένα χρόνο (τελευταία ήταν στις 28 Φεβρουαρίου του 2016 και πάλι στο ίδιο γήπεδο).

Με σκόρερ τους Καραμπουέ, Μεντί και Γιακουμάκη, η ομάδα της Λιβαδειάς νίκησε με 3-1 (είχε ανοίξει το σκορ για τον Πανιώνιο ο Ταπόκο) και πλέον ελπίζει πώς κάποια ομάδα δεν θα καταφέρει να εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, προκειμένου να παραμείνει ο Λεβαδειακός στην κατηγορία.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς):Μπαντής, Γκιοατά, Ταποκό (57' λ. τρ. Μπάλλας), Μούκταρης, Αντωνιάδης, Καθάριος (60' Λάμπρου), Σιώπης, Μασούρας, Σαββίδης, Μπεν, Μαχμούτοβιτς (73' Γεσίλ).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Φαράντος):Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Βούρος, Μεντί, Καραχάλιος, Κουλιμπαλί (70' Καλτσάς), Τόνι Σίλβα (84' Γιουσούφ), Σουμπίνιο, Καραμπουέ, Βασιλείου (68' Γιακουμάκης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 2-2

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στην Τρίπολη όπου ο Αστέρας υποδέχθηκε τον Ηρακλή και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Ο Ζιαμπάρης έκανε το 1-0 για τον Γηραιό στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο ο Κυριακόπουλος πρόλαβε και έστειλε το ματς στην ανάπαυλα με το 1-1.

Στην επανάληψη είχαμε άλλα δύο τέρματα, ένα με πέναλτι από τον Γκοντό για τον Αστέρα και ένα με υπέροχη εκτέλεση φάουλ από τον φορμαρισμένο Χρήστο Δώνη. Τρομερό finish για τον Ηρακλή στο πρωτάθλημα και τώρα περιμένει να δει τι θα γίνει με τις οφειλές της διοίκησης προκειμένου να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Πάντως στο χορτάρι οι παίκτες τα κατάφεραν.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Στάικος Βεργέτης):Αθανασιάδης, Ζουμά (58’ Ευαγγέλου), Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Κώτσιρας, Στανισάβλιεβιτς (64' Μάσα), Ιγκλέσιας, Χαμντανί, Κυριακόπουλος, Μανιάς (87’ Τσουκαλάς), Γκοντό

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης):Γιαννίκογλου, Αργυρόπουλος, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Ζιαμπάρης, Πασάς (60’ Ηλιάδης), Γροντής, Δώνης, Κούρος (81’ Καραγκούνης), Περόνε (59’ Λουκίνας), Μπαστακός

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 4-1

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ιδιαίτερο ματς στο Περιστέρι όπου ο Ατρόμητος αποχαιρέτησε δύο σημαίες τις ομάδας. Ο λόγος για τους Λαζαρίδη και Μπρίτο οι οποίοι αγωνίστηκαν για τελευταία φορά με το αστέρι και οι συμπαίκτες τους, τους βοήθησαν να θυμούνται το τελευταίο τους παιχνίδι με νίκη.

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 4-1 κόντρα στον Πλατανιά χάρη στα γκολ των Νταουντά, Ντιγκινί (2) και ένα αυτογκόλ (είχε μειώσει ο Πλατανιάς με τον Κάργα). Το ματς ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, ωστόσο όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο χάρηκαν θέαμα και χειροκρότησαν τους παίκτες των δύο ομάδων.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο):Γκορμπούνοβ, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Λαζαρίδης, Κατράνης, Ούμπιδες, Μανιάτης, Λημνιός (90'+1' Τσατσόπουλος), Τόνσο (80' Μπρίτο), Ντιγκινί, Ντάουντα (69' Μπάγκα)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος):Κοκκαλάς, Κάργας, Καρυπίδης, Μαραγκός (46' Σκουλουδάκης), Γουνδουλάκης, Ντίντακ (74' Ζίκο), Στανισάβλιεβιτς, Παπανικολάου, Γιακουμάκης, Σίγκνεβιτς (88' Φούφλια), Πριντέτα

ΞΑΝΘΗ - ΒΕΡΟΙΑ 3-0

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÂÅÑÏÉÁ (ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÂÅÑÏÉÁ (ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τελευταίο ματς στον πάγκο της Ξάνθης για τον Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν αυτό κόντρα στη Βέροια για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα συνεχίσει στην ακριτική ομάδα, ωστόσο την άφησε με τον καλύτερο τρόπο, με νίκη 3-0.

Ο Χαμζά Γιουνές πέτυχε δύο γκολ στην αναμέτρηση, ενώ ακόμη ένα πρόσθεσε ο Καρίμ Σολτάνι με την Ξάνθη να τερματίζει 6η και να χάνει για λίγους βαθμούς το τρένο των πλέι οφ. Η Βέροια από την άλλη γνώριζε ήδη πως η επόμενη σεζόν θα τη βρει στην Stoiximan.gr Football League.

ΞΑΝΘΗ (Ράζβαν Λουτσέσκου):Ζίβκοβιτς, Ορφανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Σιλά, Λουσέρο (68' Ντε Λούκας), Μεχία (68' Παπαστεριανός), Σολτάνι, Βασιλακάκης (68' Λάζιτς), Τριάδης, Γιουνές

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Τερζής):Σαφαρίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Σισοκό, Ράδης, Γκαέλ, Δόρης, Λινάρδος, Μίλιεβιτς, Νύκταρης (59' Ζυγκερίδης), Χάτζι (74' Ασιγμπά), Κωνσταντινίδης (59' Μαυρίας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

News 24/7

24MEDIA NETWORK