"Διπλό" στις Σέρρες και καλπάζει προς τη Super League ο Άρης!

Ο Άρης είδε το... χάρο με τα μάτια του κόντρα στον Πανσερραϊκό αλλά με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά απέδρασε με το τρίποντο και έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία!

FOOTBALL LEAGUE / ÐÁÍÓÅÑÑÁÉÊÏÓ - ÁÑÇÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ÐÁÍÓÅÑÑÁÉÊÏÓ - ÁÑÇÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Θεωρητικά ο Άρης είχε εύκολη αποστολή στις Σέρρες, με τον τοπικό Πανσερραϊκό να διέρχεται περίοδο κρίσης που τον έχει φέρει στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στην πράξη όμως τα πράγματα εξελίχτηκαν εντελώς διαφορετικά αφού οι γηπεδούχοι όχι μόνο δυσκόλεψαν τους "κίτρινους" του Σπανού αλλά τους στρίμωξαν στα σχοινιά και χρειάστηκε υπερπροσπάθεια στο φινάλε για να έρθει το τρίποντο για τους Θεσσαλονικείς.

Το γκολ του Ούγκο Σόουζα στο 58' φάνηκε να ξεμπλοκάρει τον Άρη όμως ήρθε η απάντηση στο 77' από τον Τσιμίκα, για να ακολουθήσει ένα ματς... θρίλερ.

Φαίνεται πάντως ότι οι "κίτρινοι" δεν είναι φέτος διατεθειμένοι να γυρίσουν την πλάτη στην τεράστια ευκαιρία για επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια, με τον Διαμαντόπουλο στο 89' και τον Τζανακάκη στο 94' να υπογράφουν το τελικό 3-1 που τους φέρνει στο +8 (με ματς παραπάνω) από την Παναχαϊκή.

Αυτή τη στιγμή πάντως, στη δεύτερη θέση είναι ο ΟΦΗ (στο -6 από τον Άρη), με τους Κρητικούς να επικρατούν 3-0 της Βέροιας στο "Γεντί Κουλέ" και να παραμένουν και εκείνοι γερά στο κόλπο της ανόδου.

TA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

Πανσερραϊκός - Άρης 1-3 (77' Τσιμίκας / 58' Ούγκο Σόουζα, 89' Διαμαντόπουλος, 94' Τζανακάκης)

ΟΦΗ - Βέροια 3-0 (40' Κουτσιανικούλης, 45' Μάνος, 56' Βουό)

News 24/7

24MEDIA NETWORK