Δόγμα Ουζουνίδη: "Να μην μπούμε στη λογική της εκδίκησης"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ούτε να ακούει θέλει για...ρεβάνς του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ με αφορμή το χαμένο ημιτελικό του Κυπέλλου. Η προσέγγιση του Ελληνα τεχνικού είναι διαφορετική.

Δόγμα Ουζουνίδη: "Να μην μπούμε στη λογική της εκδίκησης"

Γίνεται πολύς λόγος για το πως πρέπει να προσεγγίσει ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ και αν θα πρέπει να αναζητήσει τη ρεβάνς για το χαμένο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας στη NOVA, ήταν πάντως ξεκάθαρος.

Ιδού τι είπε: "Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να το κερδίσουμε. Για μένα δεν είναι σωστό να μπούμε στο γήπεδο με τη λογική της "εκδίκησης" και να μην συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε - όπως κάνουμε και στα περισσότερα παιχνίδια στο γήπεδο μας - είναι να είμαστε αυτοί που θα ελέγχουμε το παιχνίδι. Να παίξουμε καλά και επειδή είναι ένα ντέρμπι και θα βρούμε απέναντι μας μια ομάδα, με την οποία αυτή τη στιγμή είμαστε ισόβαθμοι, να είμαστε πιο αποφασιστικοί, πιο δυνατοί στις μονομαχίες, ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε".

Στο τέλος δε συμπλήρωσε με αφορμή την ερώτηση για την πρόσφατη συνάντησή του με τον πρόεδρο Γιάννη Αλαφούζο: "Πρέπει να κάνουμε μια ομάδα, όσο το δυνατόν καλύτερη, με βάση βέβαια τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Υπάρχει η γενική κατεύθυνση, υπάρχει η πολιτική που πρέπει να ακολουθήσουμε και εγώ με τον κ. Λυμπερόπουλο πρέπει να προσπαθήσουμε να την εφαρμόσουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK