ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δοκίμασε σχήμα για ΑΕΚ ο Σάντος

Όπως όλα δείχνουν η 11άδα που ξεκίνησε στο ντέρμπι με τον Άρη θα παραταχθεί και στο ΟΑΚΑ για το αντίστοιχο με την ΑΕΚ. Με μία μόνο αλλαγή. Τον Σνάουτσνερ στη θέση του δεξιού μπακ αντί του Αραμπατζή.

Δοκίμασε σχήμα για ΑΕΚ ο Σάντος
Αυτό φάνηκε από το σχήμα που δοκίμασε ο Φερνάντο Σάντος ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο οικογενειακό διπλό κατά την διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης. Μοναδική αλλαγή σε σχέση με την 11άδα που ξεκίνησε στο ντέρμπι με τον Άρη ήταν η τοποθέτηση του Σνάουτσνερ αντί του Αραμπατζή στο δεξιό άκρο της άμυνας.

Ο Λίνο παρέμεινε αριστερό μπακ, όπως και οι Κοντρέρας – Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας, ο Γκαρσία με τον Βιτόλο αποτέλεσαν και πάλι το δίδυμο των αμυντικών χαφ, δεξιά έπαιξε ο Βιεϊρίνια, αριστερά ο Σορλέν και πίσω από τον Μουσλίμοβιτς ο Ίβιτς.

Στο πόστο του τερματοφύλακα επανήλθε ο Χαλκιάς που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος για το ντέρμπι, ενώ με την ομάδα προπονήθηκε μετά από πολύ καιρό και ο Τζο Μπιζέρα, ο οποίος αποθεραπεύτηκε.

Τραυματίες παραμένουν ο Σαβίνι που έχει ενοχλήσεις στη μέση και ο Φιλομένο που ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK