Δοκιμές από Ντουμιτρέσκου

Το βάρος στην τακτική έριξε στην προπόνηση της Παρασκευής ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου.

Δοκιμές από Ντουμιτρέσκου
Το βάρος στην τακτική έριξε στην προπόνηση της Παρασκευής ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου. Ο Ρουμάνος προπονητής δοκίμασε δύο συστήματα (4-4-2 και 4-3-3) και δούλεψε μαζί με τους ποδοσφαιριστές του έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να προτιμηθεί το 4-3-3 με τον Λαζανά στην κορυφή της επίθεσης, σχήμα το οποίο είναι και το αγαπημένο του Ντουμιτρέσκου. Ετσι και αλλιώς για να παίξεις 4-4-2 χρειάζεσαι δύο επιθετικούς και ο Κουτσοπύρος προς το παρόν αποτελεί ερωτηματικό. Ο Αγρινιώτης φορ δεν δοκίμασε το πόδι του την Παρασκευή (μετά από συμβουλή του γιατρού) κάτι που πάντως θα κάνει το Σάββατο. Εν συνεχεία ο Ντουμιτρέσκου θα ανακοινώσει την αποστολή.

Εν τω μεταξύ την Πέμπτη το βράδυ στην ανοιχτή συζήτηση για την πορεία της Καλλιθέας ο προέδρος της ΠΑΕ Νίκος Σαλευρής τόνισε ότι δεν πρόκειται να υποβιβαστεί η Καλλιθέα και επεσήμανε ότι η ομάδα θα βρει τον εαυτό της .
Επίσης ο κ. Σαλευρής δεσμεύτηκε για την πραγματοποίηση μεταγραφών τον Ιανουάριο, ενώ δήλωσε: " Αν κάποιος δεν είναι ικανοποιημένος μπορεί να έρθει να αναλάβει την ΠΑΕ."

News 24/7

24MEDIA NETWORK