Δοκιμές Σάντος και τετ α τετ με παίκτες

Η Εθνική ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο Αρακαζού της Βραζιλίας και την Τετάρτη αναχωρεί για το Νατάλ όπου τα ξημερώματα της Παρασκευής (1:00) αντιμετωπίζει την Ιαπωνία. Δοκιμές από τον Σάντος και τετ α τετ με παίκτες.

Δοκιμές Σάντος και τετ α τετ με παίκτες

Αποστολή Βραζιλία: Γιάννης Ντάλλας

Υπό καταρρακτώδη βροχή διεξήχθη η προπόνηση της Τρίτης στο Αρακαζού της Βραζιλίας, η οποία ήταν για περίπου ένα τέταρτο ανοιχτή. Ο Σάντος ήθελε να κάνει δοκιμές σε τακτική και 11άδα και έδιωξε νωρίτερα τους δημοσιογράφους ώστε να αρχίσει γρήγορα τη δουλειά με τους διεθνείς.

Ο Πορτογάλος έβαλε πολλές φορές τις φωνές στους παίκτες του ενώ τους έκανε και παρατηρήσεις προκειμένου να τους φέρει στα όριά τους και να θίξει τον ποδοσφαιρικό εγωισμό τους. Ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύει πολύ στην πρόκριση και θέλει να μεταφέρει και στους ποδοσφαιριστές του την πίστη του και την αισιοδοξία του ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ιαπωνία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε πολλά τετ α τετ με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος δείχνει σε όλες του τις κινήσεις ανεβασμένος και ανυπόμονος. Σε αυτό το ματς ο Σάντος δεν αποκλείεται να να τον ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα καθώς βλέπει την ώθηση που δίνει στην ομάδα αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Στο διπλό ο Πορτογάλος δοκίμασε στην αρχή τη βασική 11άδα που παρέταξε κόντρα στην Κολομβία και μετά έκανε πολλές αλλαγές. Κάποια στιγμή έβαλε τους Μήτρογλου και Φετφατζίδη με τους βασικούς, με τον πρώτο να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, ενώ σε άλλη δοκιμή πέρασε με τους βασικούς και ο Σάμαρης μαζί με τον Κονέ και τον Μανιάτη στη μεσαία γραμμή. Ο Γλύκος επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την ταλαιπωρία που υπέστη με τη φλεγμονή στο μάτι του.

Ουσιαστικά η προπόνηση της Τρίτης ήταν η πιο κρίσιμη για την11αδα, καθώς ο Σάντος έχει δείξει ότι την παραμονή κάθε αγώνα οι προπονήσεις έχουν χαρακτήρα αποφόρτισης και όχι δοκιμών.

Διαβάστε ακόμη:

Σάντος: "Είμαστε ενωμένοι, σας πιστεύω!"

Σαλπιγγίδης: "Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, ο οπαδισμός μας οδηγεί σε λάθος μονοπάτια"

Από το Ελ Σαλβαδόρ ο διαιτητής του Ιαπωνία-Ελλάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK