Δοκιμή 11άδας με αλλαγές
Με Μούργκα, Ράμα, Τσούπρο, Τζανετόπουλο στην ομάδα των βασικών ολοκληρώθηκε η δοκιμή ενδεκάδας του Τραϊανού Δέλλα ενόψει του αγώνα με το Αιγάλεω την προσεχή Κυριακή.
O Τραϊανός Δέλλας στην προπόνηση της Πέμπτης, πραγματοποίησε την πρώτη δοκιμή ενδεκάδας ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με το Αιγάλεω. Στα δοκάρια για την ομάδα των βασικών πήρε θέση ο Ηλίας Βούρας, καθώς ο Φώτης Καραγκιολίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω του γνωστού προβλήματος στον ώμο.
Στο αριστερό άκρο της άμυνας έπαιξε ο Τάσος Τσουμάγκας (ο Πεταυράκης είναι τιμωρημένος) και στο δεξί ο Νίκος Αργυρίου. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Κώστας Τσούπρος και Άνταμ Τζανετόπουλος. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής ο Δημήτρης Γροντής αγωνίστηκε δίπλα στον Δημήτρη Ανάκογλου με τους Έντιν Μούργκα και Ρενάλντο Ράμα στα φτερά (αριστερά-δεξιά) και με τον Άλεξ Ντακόλ στην κορυφή της επίθεσης.
Μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη Γροντή –του οποίου η σοβαρότητα της κατάστασης θα διαπιστωθεί το πρωί της Παρασκευής αν και όπως αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό- πέρασε ο Φώτης Κέζος. Στην εξέλιξη του διπλού ο Βαγγέλης Πλατέλλας αντικατέστησε τον Έντιν Μούργκα.