Χαμός στο Μοσχάτο (PHOTOS)

Οι φίλαθλοι του Εθνικού δεν ξέχασαν τον Κώστα Κατσούλη, ο οποίος είχε χτυπηθεί από οπαδούς του Ηροδότου και μετά από μερικές ημέρες έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Επίθεση στο πούλμαν και τα αποδυτήρια καταγγέλλουν οι φιλοξενούμενοι.

Χαμός στο Μοσχάτο (PHOTOS)
INTIME SPORTS

"Δολοφόνοι δεν ξεχνώ", ανέφερε το πανό που ανάρτησαν οι φίλαθλοι του Εθνικού στην αναμέτρηση με την ομάδα της Αλικαρνασσού.

Χαμός στο Μοσχάτο (PHOTOS)
INTIME SPORTS

Επιπλέον, τέσσερις φίλοι της ομάδας του Πειραιά περιέφεραν προσωπογραφία του Κώστα Κατσούλη, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του.

Χαμός στο Μοσχάτο (PHOTOS)
INTIME SPORTS

Δυστυχώς, η βία έκανε ξανά την εμφάνισή της σε αναμέτρηση μεταξύ του Εθνικού και του Ηροδότου, αφού η αποστολή των φιλοξενούμενων δέχθηκε επίθεση στα αποδυτήρια και κατά την αποχώρησή της από το γήπεδο του Μοσχάτου.

Το Contra.gr επικοινώνησε με τον Μιχάλη Μωραΐτη, παράγοντα του συλλόγου της Αλικαρνασσού, ο οποίος δήλωσε: "Υπήρχαν διμοιρίες των ΜΑΤ για να μας προστατεύσουν, παρόλα αυτά όμως, μας έσπασαν ένα τζάμι του λεωφορείου και νωρίτερα κάποιοι οπαδοί προσπάθησαν να μπουν στα αποδυτήρια μας. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί".

Διαβάστε ακόμη:

Νέα δεδομένα στην υπόθεση Κατσούλη

News 24/7

24MEDIA NETWORK