Δώνης: «Χρονιά επιβεβαίωσης»

Δώνης: «Χρονιά επιβεβαίωσης»
Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Τετάρτη ο Γιώργος Δώνης, ενόψει του πρώτου ντέρμπι για την ΑΕΛ, η οποία υποδέχεται την ΑΕΚ, την Κυριακή. Ο τεχνικός της Λάρισας σχολίασε μάλιστα την παρουσία πολλών τηλεοπτικών συνεργείων στην αίθουσα Τύπου. «Χαίρομαι που βλέπω τόσα πολλά μικρόφωνα. Αυτό σημαίνει ότι προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον».

Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό για το ξεκίνημα της ομάδας του στο πρωτάθλημα, είπε: «Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές είμαι ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα της ομάδας μου αλλά και από την ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίζουμε. Είναι σημαντικό για το προπονητικό τιμ ότι όταν βλέπουμε κάποια λάθη και τα επισημαίνουμε, οι παίκτες τα αντιλαμβάνονται και τα κατανοούν εύκολα. Το αποτέλεσμα είναι ότι από παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε και σύντομα θα παίξουμε το παιχνίδι που μπορούμε».

Σχολιάζοντας τον αγώνα με την ΑΕΚ, ο Γιώργος Δώνης, δήλωσε: «Όταν ήμουν ποδοσφαιριστής σε αυτό που δεν συμφωνούσα και δεν μου άρεσε να ακούω από κάποιους προπονητές μου όταν παίζαμε με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες, είναι ‘ότι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα αλλά έχουμε να κερδίσουμε πολλά’. Σε κάθε παιχνίδι έχεις να χάσεις πολλά αλλά έχεις να κερδίσεις και πολλά. Η ήττα είναι πάντα ήττα. Για μας η φετινή χρονιά είναι μια χρονιά σταθεροποίησης και επιβεβαίωσης ότι η ΑΕΚ επανέρχεται δυναμικά στην Α’ Εθνική. Έχουμε ένα μεγάλο ντέρμπι και μέσα από αυτό θέλουμε να δείξουμε ότι η ομάδα χτίζεται σε σωστές βάσεις».

Τα μέτρα τάξης με ΑΕΚ

Το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε στα γραφεία της αστυνομικής διεύθυνσης Λάρισας. Στη σύσκεψη αποφασίστηκε να παραλάβει η ΑΕΚ 750 εισιτήρια της θύρας 14 (1α) του Αλκαζάρ, προκειμένου στη θύρα 16 (1β) για να εισέλθουν οι φίλαθλοι της ΑΕΛ, με την προϋπόθεση να τηρηθεί ως το Σάββατο η δέσμευση του ΕΑΚ για διάνοιξη της βόρειας πόρτας του βοηθητικού γηπέδου ώστε να διευκολυνθεί η διέλευση των φιλοξενούμενων. Σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό, τότε η θύρα 1 «Μελανός Γραφικές Τέχνες» θα διατεθεί μόνο στους φιλάθλους της ΑΕΚ, η οποία θα παραλάβει επιπλέον 300 εισιτήρια. Τα εισιτήρια θα τεθούν σε κυκλοφορία από το μεσημέρι της Πέμπτης.



News 24/7

24MEDIA NETWORK