Δώνης: "Η ψυχή στον Ηρακλή, το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό"

Ο "χρυσός" σκόρερ του Ηρακλή, Χρήστος Δώνης, μίλησε στο Contra.gr για την... μοναξιά του προπονητή και των παικτών στην προσπάθεια της παραμονής, τι τους ζήτησε ο Σάββας Παντελίδης για να μην την... ξαναπατήσουν και το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

SUPERLEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (MOTION TEAM)
donis MOTIONTEAM

Μετά το διπλό στην Κέρκυρα, ο Ηρακλής νίκησε και τον Λεβαδειακό στο "Καυτανζόγλειο" κρατώντας ολοζώντανες τις ελπίδες παραμονής στην Super League και τη νέα αγωνιστική περίοδο σε... αγωνιστικό επίπεδο.

Και λέμε αγωνιστικό, γιατί σε διοικητικό όλοι είναι άφαντοι. Τόσο άφαντοι μάλιστα που ο σκόρερ του Γηραιού κόντρα στους Βοιωτούς, μας αποκάλυψε πως περιμένει το ίντερνετ και τις εφημερίδες για να μάθει τι γίνεται με τον φάκελο της αδειοδότησης!

"Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει. Δεν ξέρουμε τίποτα για το θέμα, κι εμείς εσάς περιμένουμε για να μάθουμε νέα. Περιμένουμε να τα διαβάσουμε από το ίντερνετ και τις εφημερίδες γιατί δεν μας μιλάει κανείς! Είναι κρίμα αυτή η προσπάθεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο να πάει στράφι. Εμάς το μυαλό μας αναγκαστικά είναι στο αγωνιστικό και αφήνουμε την διοίκηση να κάνει τη δική της δουλειά", μας είπε αρχικά ο Χρήστος Δώνης.

Πάμε στο παιχνίδι. Παρότι είχατε το σκορ είδαμε πως δεν κλειστήκατε πίσω σε κανένα σημείο. Δεν το βλέπουμε συχνά αυτό στην Ελλάδα.

"Φάνηκε στο γήπεδο ποιος το ήθελε περισσότερο. Εμείς πιέσαμε για το γκολ και το πήραμε. Η αλήθεια είναι πως αγχώθηκα κάποια στιγμή όταν χάναμε τις ευκαιρίες γιατί την έχουμε πατήσει πολλές φορές έτσι. Δεν κλειστήκαμε πίσω, την έχουμε... ξαναπατήσει έτσι, οπότε οδηγία ήταν να κυνηγήσουμε και ένα δεύτερο τέρμα. Αυτό μας είπε από το ξεκίνημα ο κ. Παντελίδης. Αν μπει το γκολ, να μείνουμε ψηλά και να πιέσουμε".

Έπαιξε ρόλο η παρουσία του κύριου Παντελίδη στην ομάδα για να έρθεις στον Ηρακλή των χιλίων προβλημάτων;

"Μίλησα με τον Σάββα Παντελίδη και με... προϊδέασε για το τι θα αντιμετωπίσω, οπότε ήρθα υποψιασμένος στον Ηρακλή. Μου εξήγησε πως θα το παλέψουμε μέχρι τέλους και πως δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει. Γι΄αυτό ήρθα εξάλλου κι εγώ, γιατί είμαι μαχητής".

Αγωνιστικά βλέπουμε πως έχεις βελτιωθεί στο σκοράρισμα, είναι κάτι που έχετε δουλέψει σε αυτό το διάστημα που βρίσκεται στον Ηρακλή;

"Ο κ. Παντελίδης δουλεύει πολύ με τον καθένα ξεχωριστά και εμένα ατομικά. Μου εξήγησε τι θέλει από εμένα, πως να βελτιωθεί στο μαρκάρισμα μου και επιθετικά. Δείχνει βίντεο, ασχολείται, είναι πραγματικά εξαιρετικός προπονητής".

Το καλοκαίρι το συμβόλαιο σου ολοκληρώνεται με τον Ηρακλή και επιστρέφεις στον Παναθηναϊκό. Έχεις μιλήσει καθόλου με το νέο τεχνικό επιτελείο ή τον τεχνικό διευθυντή για το μέλλον σου;

"Ανήκω στον Παναθηναϊκό, έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα. Μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας και μου είπαν πως ο προπονητής με υπολογίζει. Περιμένει να με δει στην προετοιμασία και μετά θα κρίνει αν πρέπει να παραμείνω ή να δοθώ κάπου αλλού. Η αλήθεια είναι πως δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά και δουλεύει καλά μαζί τους μαθαίνει, οπότε θα είναι μία μεγάλη ευκαιρία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK