Δώνης: "Να γίνουμε πιο "κακοί""

Η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του Γιώργου Δώνη δεν έκρυβε κάποια πολύ σημαντική είδηση, ωστόσο από τα λεγόμενα του Ελληνα τεχνικού το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η Λάρισα πορεύεται στο σωστό δρόμο. Τουλάχιστον κατά την άποψη του Δώνη

Δώνης: "Να γίνουμε πιο "κακοί""
Η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του Γιώργου Δώνη δεν έκρυβε κάποια πολύ σημαντική είδηση, ωστόσο από τα λεγόμενα του Ελληνα τεχνικού το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η Λάρισα πορεύεται στο σωστό δρόμο. Τουλάχιστον κατά την άποψη του Δώνη.

Αναλυτικά:

“Στο ματς κόντρα στο Αιγάλεω η ομάδα μου έκανε την καλύτερη εμφάνισή της. Στα τέσσερα χρόνια που είμαι προπονητής δεν έχω δει ομάδα μου να παίζει καλύτερα. Τη δύσκολη δουλειά την έχουμε κάνει γρηγορότερα από ότι υπολογίζαμε. Τώρα δουλεύουμε πάνω στις λεπτομέρειες. Απομένει να κάνουμε την υπέρβαση η οποία θα έρθει σε βάθος χρόνου. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει και οι ποδοσφαιριστές μία υπέρβαση στο μυαλό τους. Πρέπει να γίνουμε πιο «κακοί» για να κρατάμε τα αποτελέσματα. Όταν ένα παιχνίδι δεν έχει «καθαρίσει» εώς στο 70’ χρειάζεται να πετάξεις και την μπάλα έξω, να κάνεις ένα πιο σκληρό μαρκάρισμα, να καθυστερήσεις. Και για να το ξεκαθαρίσω: Σε καμία περίπτωση δεν καταλογίζω έλλειψη πάθους στους παίκτες μου.»

Για το ματς με το Λεβαδειακό ο Δώνης τόνισε:

"Kανένα ματς δεν είναι εύκολο για μας. Όλα τα αντιμετωπίζει ως ντέρμπι. Είναι μία ομάδα που έχεις τους ίδιους στόχους με μας. Οι τρεις βαθμοί θα μας βοηθήσουν να αισθανθούμε πιο άνετα εν όψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα."

News 24/7

24MEDIA NETWORK