Δώνης: "Ολα γίνονται στο ποδόσφαιρο"

Ο Γιώργος Δώνης παρουσιάστηκε, όπως πάντα, αισιόδοξος για τη μάχη του ΑΠΟΕΛ με τον Αγιαξ στο Αμστερνταμ την Τετάρτη.

Δώνης: "Ολα γίνονται στο ποδόσφαιρο"
GEORGE M.MICHAEL

Αναλυτικά όσα τόνισε: "Χαίρομαι που ολοκληρώνουμε σε ένα τέτοιο γήπεδο με τέτοι ατομόσφαιρα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το λέω ρεαλιστικά. Έχουμε αντιμετωπίσει μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα με τεράστιο μπάτζετ. Στην κλήρωσε το ελεγα για αστείο να κάνουμε έναν αγώνα με τον Άγιαξ για την τρίτη θέση. Έχουμε λίγες πιθανότητες, ο Άγιαξ είναι καλύτερος αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται". Προβληματιζόμστε όταν υπάρχουν προβλήματα και ψάχνουμε λύσεις. Η διοίκηση μας βοηθά με διάφορα μέσα.

Η υπερκόπωση είναι πρόβλημα για τις απουσίες. Στο ποδόσφαιρο ζούμε με τα προβλήματα. Οι Καρλάο και Αμορίν έχουν κάνει καλό δίδυμο αλλά πιστεύω ότι και το δίδυμο Καρλάο-Παπάζογλου θα πάει μια χαρά. Με την Ανόρθωση τα πήγαμε καλά αμυντικά αν και δεν δημιουργήσαμε αρκετά. Δεν γίνεται να εθελοτυφλούμε πρέπει να εντοπίζεις το πρόβλημα και να βρίσκεις λύσεις. Εμείς βλέπουμε την καθημερινότητα και την κατάσταση των παικτών.

Ενώ κάναμε λίγες εβδομάδες, μπήκαμε στα παιχνίδια καταφέραμε τον πρώτο στόχο, μας στοίχισε η κόπωση, είναι φανερό στο γήπεδο. Δεν αλλάξαμε κάτι. Πέρσι πετύχαμε 80 γκολ. Μόλις τελειώσουν τα τρία παιχνίδια θα έχουμε καλύτερη απόδοση. Θα δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα γιατί στην άμυνα συμπεριφερόμαστε άριστα. Στο πρωτάθλημα μας δίνει τις νίκες. Βλέποντας τον Άγιαξ αλλά και για το παρελθόν του. Έχει πάντα την ίδια φιλοσοφία το είδαμε και με τη Μπαρτσελόνα και με την Παρί Σεν Ζερμέν. Σε ένα τέτοιο γήπεδο είναι διαφορετικό παιχνίδι. Ρόλο θα παίξει η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση. Δεν το κρύβουμε είμαστε "ταλαιπωρημένοι" ξεκουραστήκαμε μόνο τρεις εβδομάδες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK