Δώρο η νίκη στον Μακρή... για τη Κάρολ

Πάση θυσία ήθελε ο Κώστας Μακρής την πρώτη νίκη της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος της ομάδας την είχε ζητήσει από τους παίκτες του ως δώρο

Δώρο η νίκη στον Μακρή... για τη Κάρολ
Πάση θυσία ήθελε ο Κώστας Μακρής την πρώτη νίκη της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος της ομάδας την είχε ζητήσει από τους παίκτες του ως δώρο λέγοντας τους χαρακτηριστικά: «Θέλω να μου κάνετε δώρο αυτήν τη νίκη», είπε στους παίκτες πριν από το ματς, και εξήγησε το λόγο: «Η Κάρολ με βλέπει συνέχεια στενοχωρημένο. Φεύγει για την Αυστραλία και θέλω να προλάβει να με δει χαρούμενο».

Αξίζει να αναφερθεί πως όποιος βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Παναχαϊκής την Δευτέρα θα παρατήρησε τον τρόπο με τον οποίο πανηγύριζε τα δύο γκολ της Παναχαϊκής ο πρόεδρος της και η γυναίκα του. Μια νίκη που ήρθε χωρίς προπονητή στον πάγκο. Βέβαια η συμφωνία με τον Γιώργο Βαϊτση αναμένεται να ολοκληρωθεί από ώρα σε ώρα.

Αυτή είναι και η κίνηση ματ που κάνει ο Κώστας Μακρής προκειμένου να πείσει τον Βασίλη Παπαχρήστου να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Αν δεν βρεθεί μέχρι την Κυριακή ο προπονητής τότε και πάλι στον πάγκο της Αχαϊκής ομάδας θα βρεθεί ο Βασίλης Στραβοπόδης.

Τέλος στην νίκη επί της πρώην ομάδας του αναφέρθηκε και ο Γιάννης Σφακιανάκης, ο οποίος παραδέχτηκε ότι ένιωθε πολύ μεγάλη πίεση πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. «Ήταν πολύ μεγάλη η πίεση για μένα, επειδή έπαιζα τα τρία προηγούμενα χρόνια στην Κέρκυρα. Επειδή υπάρχουν και καχύποπτοι άνθρωποι, αν έκανα οποιοδήποτε λάθος, καταλαβαίνετε τι θα έλεγαν. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και κερδίσαμε. Πρέπει να έρθει άμεσα καταξιωμένος προπονητής για να βρει η ομάδα την ηρεμία και την πειθαρχία που χρειάζεται».

24MEDIA NETWORK