"Δώρο" Ρομπέρτο το γκολ του Σουάρες

Ο Ρομπέρτο μπήκε αντί του τραυματία Λόπεθ αλλά το ματς με την Μπαρτσελόνα εξελίχτηκε σε εφιάλτη καθώς δέχτηκε δύο γκολ σε 2 λεπτά. "Δώρο" του πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού το γκολ του Σουάρες (videos).

"Δώρο" Ρομπέρτο το γκολ του Σουάρες

Περίμενε μήνες να πάρει την ευκαιρία από τον προπονητή του και να καθίσει κάτω από την εστία της Εσπανιόλ και όταν αυτό έγινε δεν κατάφερε να πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Αναφερόμαστε στον Ρομπέρτο, με τον πρώην κίπερ του Ολυμπιακού να μπαίνει στο 53ο λεπτό του καταλανικού ντέρμπι μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Εσπανιόλ, αντικαθιστώντας τον τραυματία Ντιέγκο Λόπεθ, και μέσα σε τρία λεπτά δέχτηκε δύο γκολ, φέροντας μάλιστα μεγάλη ευθύνη στο πρώτο.

"Δώρο" Ρομπέρτο το γκολ του Σουάρες

Αυτό ήρθε στο 67', με τον Μέσι να αποφεύγει με διαδοχικές ντρίμπλες όλους σχεδόν τους αμυντικούς της Εσπανιόλ και να κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή, με τον Ρομπέρτο να αποκρούει ασθενώς και να "στρώνει" ουσιαστικά τη μπάλα στον επερχόμενο Σουάρες, ο οποίος έκανε το 2-0 για τους "μπλαουγκράνα".

Δύο λεπτά αργότερα ο Μέσι ταλαιπώρησε αφάνταστα για μία ακόμα φορά τους παίκτες της Εσπανιόλ, με τον Τζόρντι Άλμπα να επωφελείται και με συρτό διαγώνιο σουτ να νικάει ξανά τον Ρομπέρτο γράφοντας το 3-0 για τους Καταλανούς.

"Δώρο" Ρομπέρτο το γκολ του Σουάρες

Η Εσπανιόλ μείωσε σε 3-1 με εντυπωσιακό γκολ του Νταβίντ Λόπεθ όμως το.. μαρτύριο του Ρομπέρτο δεν σταμάτησε αφού στο 90' Σουάρες και Μέσι συνεργάστηκαν με "κλειστά μάτια" και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα με μονοκόμματο πλασέ του Αργεντινού με το εξωτερικό του αριστερού του ποδιού, που πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Ισπανού κίπερ!

Η φάση στην οποία ο Ρομπέρτο μπορεί να ισχυριστεί ότι "πήρε το αίμα του πίσω" ήταν στο 92', όταν απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Νεϊμάρ μέσα από την περιοχή, με το 4-1 για την Μπαρτσελόνα να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΟΥΑΡΕΣ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΖΟΡΝΤΙ ΑΛΜΠΑ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ -ΕΣΠΑΝΙΟΛ 4-1 (HIGHLIGHTS):

News 24/7

24MEDIA NETWORK