"Δώστε το VIDEO από τα αποδυτήρια"

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας θα ζητήσει από το τμήμα αθλητικής βίας να στείλει το υλικό από τις κάμερες των αποδυτηρίων του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ολυμπιακός - ΑΕΚ, στην πειθαρχική της ΕΠΟ.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
olympiakos platanias EUROKINISSI SPORTS

Το υλικό από τις κάμερες στα αποδυτήρια του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ θα ζητήσει ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Ο ποδοσφαιρικός (και αθλητικός) εισαγγελέας με έγγραφο που θα στείλει σήμερα στο τμήμα αθλητικής βίας της ελληνικής αστυνομίας, το οποίο να σημειωθεί ότι σε περιπτώσεις επεισοδίων διατάσσει προκαταρκτική έρευνα ακόμη και αν δεν έχει ζητηθεί κάτι τέτοιο από την εισαγγελία, να δώσει το υλικό από τις κάμερες στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ που εκδίκασε την υπόθεση και την Τρίτη 25/4, το αργότερο την Πέμπτη 27/5 θα εκδώσει απόφαση για τους "ερυθρόλευκους". Οι τελευταίοι κινδυνεύουν μεταξύ άλλων ακόμη και με αφαίρεση έξι βαθμών ή και υποβιβασμό.

Έτσι, πιάνουν τόπο οι πιέσεις του ΠΑΟΚ που είχε ζητήσει επίμονα να ανοίξουν οι κάμερες και να σταλεί το υλικό από α αποδυτήρια στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για να διαπιστωθεί αν και τι είδους και έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν.

Στις 11 το πρωί εξάλλου, λήγει η προθεσμία για να καταθέσουν υπομνήματα τόσο ο Ολυμπιακός καθώς επίσης και ο "δικέφαλος" του βορρά που έχει κάνει πρόσθετη παρέμβαση που άνοιξε το δρόμο για να καταθέσει ο β’ παρατηρητής Περικλής Λασκαράκης ότι δέχθηκε επίθεση στο ημίχρονο από ανθρώπους της γηπεδούχου ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK