Δουλειά - προπόνηση - δουλειά για τον Μάνο Σέργιο

Να συνδυάσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του με τη μεγάλη αγάπη του, το ποδόσφαιρο, είναι το μεγάλο στοίχημα που έχει βάλει ο Μάνος Σέργιος για τη χρονιά που ξεκινάει.

Δουλειά - προπόνηση - δουλειά για τον Μάνο Σέργιο

Ο Σέργιος εργάζεται στο τμήμα μάρκετιγκ μεγάλης εταιρείας. Καθημερινά διανύει δεκάδες χιλιόμετρα για να μπορεί να είναι συνεπής και στις υποχρεώσεις, προπονήσεις και αγώνες της ΑΠΕ Αντιρρίου.

Αρκετές φορές, μάλιστα, την περασμένη σεζόν, ο Μάνος Σέργιος έκανε ένα διάλειμμα από τη δουλειά του, για να πάρει μέρος στην προπόνηση. Στη συνέχεια επέστρεφε στο γραφείο, όπου έμενε ως αργά το βράδυ, για να βγάλει σε πέρας τον όγκο δουλειάς.

Ο ίδιος λέει: "Δεν παραπονιέμαι καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να μπορώ να εργάζομαι στον χώρο που με ενδιαφέρει και παράλληλα να συνεχίζω αγωνιστικά το ποδόσφαιρο και, μάλιστα, στην ομάδα του τόπου μου. Μακάρι και άλλα παιδιά να μπορούσαν να κάνουν το ίδιο, αλλά τα τελευταία χρόνια η κρίση έχει αφήσει πολλούς χωρίς απασχόληση και σταθερό εισόδημα. Ελπίζω, τουλάχιστον, τα νεώτερα παιδιά να αξιοποιούν τον χρόνο με έξτρα προπονήσεις και να εξελιχθούν σε πολύ καλούς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK