"Δραπέτευσε" με ασθενοφόρο από το γήπεδο για να γλιτώσει την αστυνομία

Έναν κινηματογραφικό τρόπο σκαρφίστηκε ο Ένερ Έβερτον για να γλιτώσει την σύλληψη από την αστυνομία λόγω χρεών, αφού προσποιήθηκε τον τραυματία και "δραπέτευσε" από το γήπεδο με ασθενοφόρο. Δείτε το VIDEO.

epa05573760 Ecuador's Jefferson Orejuela (R) against Chile's Eduardo Vargas (C) during the FIFA World Cup 2018 qualification soccer match between Ecuador and Chile, in Quito, Ecuador, 06 October 2016.  EPA/Freddy Constante
epa05573760 Ecuador's Jefferson Orejuela (R) against Chile's Eduardo Vargas (C) during the FIFA World Cup 2018 qualification soccer match between Ecuador and Chile, in Quito, Ecuador, 06 October 2016. EPA/Freddy Constante EPA

Ο Ενερ Εβερτον κατάφερε να "δραπετεύσει" με την βοήθεια ασθενοφόρου από το γήπεδο όπου έδινε αγώνα το Εκουαδόρμε τη Χιλή και να ξεφύγει από την καταδίωξη της αστυνομίας που τον έψαχνε!

Ο άσος του Ισημερινού χρωστά 18.000 ευρώ διατροφή για την κόρη του. Η αστυνομία προσπάθησε να τον συλλάβει, χωρίς τύχη πριν τον αγώνα, αλλά και πριν από την τελευταία προπόνηση!

Οι συμπαίκτες του όμως κατάφεραν να παραπλανήσουν την αστυνομία κι εκείνος κατέβηκε από το λεωφορείο, με την βοήθεια του προπονητή του Γκουστάβο Κιντέρος.

Η καταδίωξη βέβαια δεν τελείωσε εκεί. Δέκα λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο με φορείο.

Τότε δέκα αστυνομικοί έτρεξαν να τον συλλάβουν, όμως εκείνος τελικά πρόλαβε και διέφυγε με ασθενοφόρο από το γήπεδο Olimpico Atahualpa.

News 24/7

24MEDIA NETWORK