Drive-in football: Η Μίντιλαντ βρήκε τρόπο να νικήσει τις κλειστές θύρες

Κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορονοϊού; Κανένα πρόβλημα για τη Μίντιλαντ, η οποία βρήκε πρακτική λύση να φέρει 50.000 θεατές στο γήπεδό της με ασφάλεια.

Η Μίντιλαντ σχεδιάζει να επιτρέψει τη στάθμευση σε 2.000 αυτοκίνητα έξω από το γήπεδό της ώστε οδηγοί και συνεπιβάτες να βλέπουν τους κεκλεισμένων των θυρών αγώνες της σε δύο γιγαντοοθόνες
Η Μίντιλαντ σχεδιάζει να επιτρέψει τη στάθμευση σε 2.000 αυτοκίνητα έξω από το γήπεδό της ώστε οδηγοί και συνεπιβάτες να βλέπουν τους κεκλεισμένων των θυρών αγώνες της σε δύο γιγαντοοθόνες FC MIDTJYLLAND

Η Μίντιλαντ είναι ένας σύλλογος που ξεκάθαρα ζει στο 2030, όταν δεν θα υπάρχει κορονοϊός που πλήττει τον πλανήτη Γη. Η νυν πρωτοπόρος στη Superliga και απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στη Δανία, αφού βρίσκεται 12 βαθμούς πάνω από τη Κοπεγχάγη, δημοσιοποίησε τα πλάνα της για την ποδοσφαιρική ζωή μετά τον κορονοϊό και για το πώς θα χειριστεί την αναγκαιότητα τέλεσης αγώνων δίχως φιλάθλους στην κερκίδα. Η ιδέα είναι εντυπωσιακή, όσο και απλή: drive-in football.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι στην επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα επιτρέψει τη στάθμευση 2.000 αυτοκινήτων γύρω από την 'MCH Arena', όπου οδηγοί και συνεπιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν από δύο γιγαντοοθόνες τον αγώνα που θα διεξάγεται μέσα στο γήπεδο. Μάλιστα, θα γίνει προσπάθεια να μεταφερθεί μέσα στα αμάξια και ο ήχος από την τηλεοπτική μετάδοση, μέσω συγκεκριμένης συχνότητας.

Με την υπόθεση ότι σε κάθε αυτοκίνητο μπορούν να βρίσκονται 4 άτομα, η χωρητικότητα των... εξωτερικών κερκίδων του γηπέδου της Μίντιλαντ φτάνει τους 10.000 θεατές. Παρ' όλα αυτά, εκπρόσωπος της ομάδας μίλησε στο ESPN και αποκάλυψε ότι θα γίνουν προσπάθειες ώστε να χωρούν γύρω από το γήπεδο μέχρι και 12.000 αυτοκίνητα, δηλαδή περίπου 50.000 άτομα.

"Οι άδειες κερκίδες δεν πρέπει να μας απομακρύνουν από τη Superliga και το κυνήγι της χρυσής επανέναρξης. Γι' αυτό καλούμε για live drive-in football στην 'MCH Arena'", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του συλλόγου. "Για το προσεχές διάστημα, όταν δυστυχώς θα κληθούμε να αγωνιστούμε στο πρωτάθλημα χωρίς θεατές, εργαζόμαστε σκληρά ώστε να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Το drive-in football θα δώσει κάτι πίσω στην περιοχή και στους πολλούς πιστούς οπαδούς μας", δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ της Μίντιλαντ, Πρέμπεν Ρόκιερ. "Θέσαμε ως στόχο να δημιουργήσουμε την καλύτερη γηπεδική εμπειρία και ο κορονοϊός δεν θα το αλλάξει αυτό. Απλά ορίζει κάποιες προϋποθέσεις. Βρισκόμαστε σε στενή επαφή με την αστυνομία, την κοινότητα του Χένινγκ όπου βρίσκεται το γήπεδο και τον χορηγό του γηπέδου ώστε να δημιουργηθεί το πλαίσιο και να υπάρχει η ασφάλεια για όλους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK